Yssa Gallerij

Welkom bij de Yssa gallerij Tientallen filmpjes van christelijke en verantwoorde films om te kijken. Selecteer uit de nieuw toegevoegde, de hoogst gewaardeerde of uit klassiekers of vind met zoeken precies wat je nodig hebt.

Nieuw
Hoogst gewaardeerd
Populair
Alle filmpjes

 

Zoeken

Yssa Vandaag
Afbeeldingen
Filmtrailers
Yssa Winkel
 
Lees meer...

Aanbieding

Elke week weer nieuw

 

The Climb

Dit filmpje beoordelen: Beoordeling: 1 ster Beoordeling: 2 ster Beoordeling: 3 ster Beoordeling: 4 ster Beoordeling: 5 ster

Twee soloklimmers. Twee karakters. Een reddinsactie. Om de ultieme top te bereiken zien twee eersteklas alpinisten zich gedwongen een team te vormen. Durfal Derrick Williams (Jason George) daagt de verstandige Michael Harris (Ned Vaughn) uit. Deze laatste speelt altijd op safe en legt zijn leven nooit in de waagschaal. Haat versus liefde. Trots tegenover principes. Twee tegenpolen maken zich op voor een tocht door het Chileenses Andes-gebergte. Een tocht die uitmondt in een ware beproeving op het gebied van wilskracht, karakter en opoffering en die beide mannen voorbij hun grenzen brengt. Een onvergetelijke avonturenactiefilm, gefilmd in de spectaculaire Wasatch Mountains, met verbazingwekkende beelden, spannende stunts en een schitterende soundtrack.

Prijs: € 4,99

→  Koop The climb (DVD)!