Lees meer...

Christelijke Overdenking:

1 Johannes 1:7

"Maar als we de weg van het licht bewandelen, zoals hij staat in het licht, dan zijn we met elkaar verbonden en maakt het bloed van zijn Zoon Jezus ons rein van elke zonde."

 
Lees meer...

Wat Jezus deed:

Johannes 10:19-21

"Om deze woorden ontstond er onder de Joden weer verschil van mening. 'Hij is bezeten! Hij is gek!' zeiden velen. 'Waarom luisteren jullie nog naar hem?' 'Iemand die bezeten is, kan zo niet spreken!' zeiden anderen. En ook: 'Hoe kan een demon de ogen

 
Lees meer...

Christelijke Quote:

Cindy Jacobs

"Ik ken niemand die door het leven gaat zonder enkele pijnen in het hart. Soms nemen we liever een snelle douche bij Calvarie dan dat we God diep laten snijden en de pijnen weg laten spoelen met Zijn zuiverend bloed."

 
Lees meer...

Bijbelvers:

Deuteronomium 4:31

"Weet dan dat de Heer een milde God is. Hij laat je niet aan je lot over, richt je niet te gronde. Hij houdt zich aan de belofte die hij jullie voorouders heeft gedaan bij de sluiting van het verbond."

 

Christelijke Afbeeldingen:

Vrij in Christus

Vrij in Christus

Dus wie in Christus Jezus zijn, worden niet meer veroordeeld. De wet van de Geest die in Christus Jezus leven brengt, heeft u bevrijd van de wet van de zonde en de dood.

→  Verstuur als E-card!

→  Download afbeelding!

Nieuw
Jezus mijn herderBlijf kalm en bidGa en zondig niet meerRun to JesusDe liefde van Christus
Populair
Vaders' handEen geweldige vrouwDe lach komt in de morgenGod heelt je gebroken hartVruchten van de Geest

→  Ga naar alle afbeeldingen!