Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 10 september 2026

 

Jesaja 46:4

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En tot den ouderdom toe zal Ik Dezelfde zijn, ja, tot de grijsheid toe zal Ik [ulieden] dragen; Ik heb het gedaan, en Ik zal [u] opnemen, en Ik zal dragen en redden." (Jes 46:4 STV)

"En ik blijf je dragen, tot je oud en grijs bent. Ik heb het gedaan en blijf het doen: ik neem je op de schouders, ik red je."

"Tot de ouderdom ben Ik dezelfde en tot de grijsheid toe zal Ik u torsen; Ik heb het gedaan en Ik zal dragen, Ik zal torsen en redden."

"Tot in je ouderdom blijf ik dezelfde, tot in je grijsheid zal ik je steunen. Wat ik gedaan heb, zal ik blijven doen, ik zal je steunen en beschermen."

"Uw leven lang zal Ik uw God zijn. Ook al wordt uw haar grijs van ouderdom, Ik maakte u en Ik zal voor u zorgen. Ik zal u voorthelpen en uw redder zijn."

 

Overdenking van vandaag:

God zal ons niet vergeten wanneer we problemen hebben of wanneer we oud worden. Wij kunnen langer leven dan onze vrienden en vergeten worden door degenen die ons kennen, maar God zal ons nooit verlaten of afstand doen van ons. Hij zal ons steunen, dragen, beschermen en redden.

 

Gebed:

Dank u wel, mijn Vader, voor de belofte dat u mij nooit vergeet. Dankzij uw trouw aan uw kinderen van oudsher, weet ik dat ik op uw belofte kan vertrouwen dat u mij nooit verlaat. Ik vertrouw erop, ongeacht waar ik ben of waar ik ga, dat u met me mee gaat. In Jezus' naam geef ik mijn oprechte dank. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

9 september 2026 Titus 2:2
8 september 2026 Psalm 143:10
7 september 2026 Kolossensen 1:28
6 september 2026 Johannes 14:23
5 september 2026 Matthëus 28:18-20
4 september 2026 2 Timothëus 1:13-14
3 september 2026 Jesaja 48:17
 

Home