Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 26 maart 2024

 

Galaten 3:26-27

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want gij zijt allen kinderen Gods door het geloof in Christus Jezus. Want zovelen als gij in Christus gedoopt zijt, hebt gij Christus aangedaan." (Ga 3:26-27 STV)

"want u bent allemaal kinderen van God door het geloof in eenheid met Christus Jezus. De doop heeft u allen met Christus verenigd; u hebt Christus aangetrokken als een kledingstuk."

"Want gij zijt allen zonen van God, door het geloof, in Christus Jezus. Want gij allen, die in Christus gedoopt zijt, hebt u met Christus bekleed."

"want door het geloof en in Christus Jezus bent u allen kinderen van God. U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed."

"Door het geloof in Christus Jezus bent u allemaal kinderen van God geworden. Door de doop in Christus bent u één met Hem geworden; u bent als het ware omhuld door Hem."

 

Overdenking van vandaag:

Wat draag jij vandaag? Ik hoop dat je bekleed bent met Christus. Iets anders is simpelweg stijlloos volgens de normen van de hemel, ongeacht wat voor modekleding je misschien draagt. Je kunt bekleed zijn met Christus door je leven te geven aan Jezus als jouw Heiland door geloof. Geloof dat hij Gods Zoon is die stierf voor jou, vertrouw erop dat hij uit de dood opstond om je leven te geven, erken Christus als jouw Heer en Heiland hem vertrouwende voor jouw redding en deel met hem in zijn dood, begrafenis en verrijzenis door de doop.  

Hij belooft zijn Geest te sturen om in je te leven en al je zonden te vergeven. Je wordt Gods kind en hebt een huis voor je klaar staan in de hemel. Voor degenen onder ons die christenen zijn, zijn deze gedachten een herinnering aan wat God heeft gedaan voor ons en wat hij van ons verwacht.  

Als jij geen christen bent, hoeft de wereld geen koude en eenzame plaats te zijn; de Heer Jezus kan met je zijn overal waar je naar toe gaat als je op hem reageert.

 

Gebed:

Vader, dank u dat u mij een manier gaf om me uw kind te maken en mij bekleed met uw gerechtigheid. Dank u dat u het mogelijk maakt voor mij om u Vader te noemen en Jezus te hebben als mijn oudere broer. Dank u, Vader, voor Jezus, in wiens naam ik bid. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

25 maart 2024 Daniël 3:25
24 maart 2024 Galaten 3:24
23 maart 2024 Romeinen 3:23-24
22 maart 2024 Lukas 3:22
21 maart 2024 Romeinen 3:21-22
20 maart 2024 Efeziërs 3:20-21
19 maart 2024 Handelingen 3:19-20
 

Home