Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 21 april 2026

 

Johannes 10:28-30

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En Ik geef hun het eeuwige leven; en zij zullen niet verloren gaan in der eeuwigheid, en niemand zal dezelve uit Mijn hand rukken. Mijn Vader, die ze Mij gegeven heeft, is meerder dan allen; en niemand kan ze rukken uit de hand Mijns Vaders. Ik en de Vader zijn een." (Joh 10:28-30 STV)

"Ik geef hun eeuwig leven, en ze zullen nooit verloren gaan; niemand zal ze uit mijn hand roven. Wat mijn Vader mij gegeven heeft, is groter dan alles, en niemand kan iets uit zijn hand roven. De Vader en ik zijn één.'"

"en Ik geef hun eeuwig leven en zij zullen voorzeker niet verloren gaan in eeuwigheid en niemand zal ze uit mijn hand roven. Wat mijn Vader Mij gegeven heeft, gaat alles te boven en niemand kan iets roven uit de hand mijns Vaders. Ik en de Vader zijn een."

"Ik geef ze eeuwig leven: ze zullen nooit verloren gaan en niemand zal ze uit mijn hand roven. Wat mijn Vader mij gegeven heeft gaat alles te boven, niemand kan het uit de hand van mijn Vader roven, en de Vader en ik zijn één.'"

"Zij zullen nooit verloren gaan. Niemand kan hen van Mij afnemen. Mijn Vader Die hen aan Mij gegeven heeft, is groter dan wie ook. Niemand kan hen uit de hand van mijn Vader wegroven. De Vader en Ik zijn één."

 

Overdenking van vandaag:

"He's got the whole world in his hand" (Hij draagt de hele wereld in zijn hand). Ja, het nummer mag waar zijn, maar op een manier die veel specialer is, houdt God zijn kinderen van geloof in zijn hand. Zolang hun levens aan hem en zijn genade zijn toevertrouwd, kan niemand of niets ze wegnemen.

 

Gebed:

Heer, dank u voor uw standvastige en veilige liefde. Dank u voor de zekerheid dat mijn toekomst in uw handen ligt. Dank u dat u mij in uw beschermende genade houdt. Mag ik vandaag leven met vertrouwen en vreugde wetende, ongeacht waar ik ben, dat u er bent om me te verdedigen en te steunen. Voor deze genade, dank ik u in Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

20 april 2026 1 Korinthiërs 15:55-57
19 april 2026 1 Korinthiërs 15:20-22
18 april 2026 Romeinen 10:9-10
17 april 2026 1 Korinthiërs 1:18
16 april 2026 Romeinen 13:8
15 april 2026 Romeinen 13:6-7
14 april 2026 1 Korinthiërs 15:1-4
 

Home