Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 22 maart 2026

 

Efeziërs 6:10-11

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Voorts, mijn broeders, wordt krachtig in den Heere, en in de sterkte Zijner macht. Doet aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt staan tegen de listige omleidingen des duivels." (Efe 6:10-11 STV)

"Tenslotte nog dit: zoek uw kracht in de Heer, in zijn sterke macht. Rust u uit met de wapenrusting van God, om daarmee stand te houden tegen de krijgslisten van de duivel."

"Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht. Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels;"

"Ten slotte, zoek uw kracht in de Heer, in de kracht van zijn macht. Trek de wapenrusting van God aan om stand te kunnen houden tegen de listen van de duivel."

"Tenslotte nog dit: Word sterk door één met de Here te zijn en Zijn grote kracht in u te laten werken. Bewapen u met alle wapens die God ons geeft. Dan zal de duivel met zijn slinkse streken u geen kwaad kunnen doen."

 

Overdenking van vandaag:

Veel van de worstelingen in ons leven zijn geen toeval! Veel ervan zijn niet door God veroorzaakt. Onze uitdagingen zijn vaak afkomstig van de hand van onze vijand, Satan. Hij sluipt altijd rond op zoek naar de beste manier om ons weg te halen uit onze overeenkomst en relatie met de Heer. Onszelf vastberaden in handen van de Heer plaatsen en het gebruik van zijn wapenuitrusting zal ons helpen onze vijand te verslaan die al eerder vernederd werd door Jezus en het kruis.

 

Gebed:

Versterk mij, God, dat ik tegen mijn vijand op kan komen en triomfeer door de kracht van uw Geest, zodat ik eer en glorie mag brengen aan mijn overwinnende Heiland die op een dag terugkeert en me thuis brengt in overwinning. In de naam van Jezus bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

21 maart 2026 Jeremia 17:7-8
20 maart 2026 1 Petrus 2:2-3
19 maart 2026 Galaten 5:22-23
18 maart 2026 Romeinen 15:13
17 maart 2026 Psalm 23:1-3
16 maart 2026 Kolossensen 3:12
15 maart 2026 Handelingen 4:10-12
 

Home