Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Maandag 8 december 2025

 

Filippensen 2:10-11

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Opdat in den Naam van Jezus zich zou buigen alle knie dergenen, die in den hemel, en die op de aarde, en die onder de aarde zijn. En alle tong zou belijden, dat Jezus Christus de Heere zij, tot heerlijkheid Gods des Vaders." (Flp 2:10-11 STV)

"zodat iedereen in de hemel, op de aarde en onder de aarde, de knieŽn zou buigen voor hem die Jezus heet en allen openlijk zouden uitroepen, tot eer van God, de Vader: Jezus Christus is de Heer."

"opdat in de naam van Jezus zich alle knie zou buigen van hen, die in de hemel en die op de aarde en die onder de aarde zijn, en alle tong zou belijden: Jezus Christus is Here, tot eer van God, de Vader!"

"opdat in de naam van Jezus elke knie zich zal buigen, in de hemel, op de aarde en onder de aarde, en elke tong zal belijden: 'Jezus Christus is Heer, 'tot eer van God, de Vader."

"zodat in de naam van Jezus iedereen in de hemel, op aarde en onder de aarde zijn knieŽn zal buigen en openlijk zal erkennen tot eer van God de Vader, dat Jezus Christus de Here is."

 

Overdenking van vandaag:

Ik hou van het feit dat ik elke dag doe wat iedereen op een dag zal doen: buigen voor de majesteit en het verkondigen van het heerschap van Jezus Christus om de Vaders glorie te eren. Hoe geweldig is het om deze bekendmaking te kunnen doen door genade, liever dan het in angst doen aan het einde van een leven dat is verbruikt in dat wat opstand, ontkenning en verspilling is.

 

Gebed:

Vader, ik prijs u voor de waarheid over Jezus die op een dag door iedereen volledig gerealiseerd wordt door iedereen die ooit heeft geleefd. Mag mijn leven die waarheid tonen in de manier waarop ik vandaag met mensen omga. Mogen mijn lippen deze waarheid passend verkondigen zodat anderen vandaag Jezus als Heer kunnen kennen. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

7 december 2025 Filippensen 2:9
6 december 2025 Filippensen 2:7-8
5 december 2025 Filippensen 2:5-6
4 december 2025 Romeinen 1:16
3 december 2025 MatthŽus 1:22-23
2 december 2025 MatthŽus 1:21
1 december 2025 MatthŽus 1:20
 

Home