Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 8 november 2025

 

Romeinen 14:8

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want hetzij dat wij leven, wij leven den Heere; hetzij dat wij sterven, wij sterven den Heere. Hetzij dan dat wij leven, hetzij dat wij sterven, wij zijn des Heeren." (Ro 14:8 STV)

"Als we leven, leven we voor de Heer, en als we sterven, sterven we voor de Heer. Of we nu leven of sterven, we zijn altijd van de Heer."

"want als wij leven, het is voor de Here, en als wij sterven, het is voor de Here. Hetzij wij dan leven, hetzij wij sterven, wij zijn des Heren."

"Zolang wij leven, leven we voor de Heer; en wanneer wij sterven, sterven we voor de Heer. Dus of we nu leven of sterven, we zijn altijd van de Heer."

"Ons leven is voor de Here en ook ons sterven is voor de Here. Wij zijn van Hem, in leven en dood."

 

Overdenking van vandaag:

Wij zijn van de Heer. Hij kocht ons vrij van zonde en dood. We hebben vrijwillig ons leven in zijn handen geplaatst. Het maakt niet uit wat we doen of waar wij heen gaan, zijn genade gaat met ons mee. Hij heeft beloofd om ons nooit te verlaten. Hij heeft ons verzekerd dat niets ons kan scheiden van zijn liefde.  

Dus laten we leven met een gevoel van opgewonden hoop, kijkend om te zien waar de Heer ons zal leiden. Laten we moeilijkheden meemaken, en zelfs de dood, met de verzekering dat wij niet geconfronteerd worden met moeilijke tijden alleen. Zelfs in de schaduw van de dood, hebben we niet te vrezen wat het kwaad kan doen. Wij zijn van de Heer.

 

Gebed:

Vader, ik dank u voor het sturen van uw Zoon voor de verlossing van mij. Heer Jezus, ik dank u voor uw komst naar de aarde, het betalen van de prijs voor mijn zonde en het sturen van de Heilige Geest om uw aanwezigheid in mij te zijn. Neem mijn leven en gebruik het voor uw heerlijkheid. Laat mijn geloof niet falen ten overstaan van de ergste problemen in het leven. Ik bid dat u, of ik leef of ik sterf, verheerlijkt wordt in mij. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

7 november 2025 2 KorinthiŽrs. 9:7
6 november 2025 HebrŽen. 13:6
5 november 2025 Romeinen. 6:5-6
4 november 2025 1 Thessalonicensenes. 4:14
3 november 2025 Romeinen 8:3-4
2 november 2025 Psalm 91:2
1 november 2025 Spreukenv. 27:1
 

Home