Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 26 juni 2025

 

Spreuken 3:25-26

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Vrees niet voor haastigen schrik, noch voor de verwoesting der goddelozen, als zij komt. Want de HEERE zal met uw hoop wezen, en Hij zal uw voet bewaren van gevangen te worden." (Spr 3:25-26 STV)

"Je hoeft niet bang te zijn dat je plotseling getroffen wordt, zoals mensen zonder God die ineens ten onder gaan. Want de Heer zal je bijstaan, hij waakt over je, hij behoedt je voor de ondergang."

"Vrees niet voor plotselinge schrik, noch voor de ondergang der goddelozen, als hij komt. Want de HERE zal uw betrouwen zijn, Hij zal uw voet bewaren, zodat hij niet gegrepen wordt."

"Je hoeft geen angst te hebben plotseling te worden opgeschrikt door onheil dat van goddelozen komt. Je kunt vertrouwen op de HEER, hij beschermt je tegen hinderlagen."

"Wees niet bang voor plotselinge schrik, laat je niet van de wijs brengen door de ondergang van de goddelozen. Want de HERE zal een betrouwbaar helper blijken te zijn. Hij zal niet toestaan dat je iets overkomt."

 

Overdenking van vandaag:

Wat beschermt je hart voor angst? Slechts één beschermer is zeker en trouw, zijn naam is de Yahweh - hij alleen is de Heer. Hij is onze zekerheid en beschermer. Zoals Paulus zo krachtig sprak lang geleden, zijn gebed en de Heilige Geest onze zekerheid van Gods verlossing.  

Er kunnen 2 dingen gebeuren. We zullen bevrijd worden van de dood om God krachtig te dienen of wij zullen verlost worden door dood om met hem in eeuwigheid te delen. We zullen niet gevangen worden wanneer ons lot en toekomst in Gods handen blijft!

 

Gebed:

Almachtige Verlosser, geef me alstublieft moed om voor u te leven met passie, ongeacht de prijs. Ik vertrouw op u om mij te verlossen. In Jezus' naam bid ik in vol vertrouwen. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

25 juni 2025 Matthëus 6:25
24 juni 2025 Psalm 73:23-26
23 juni 2025 Romeinen 6:23
22 juni 2025 Spreuken 18:22
21 juni 2025 Spreuken 6:20
20 juni 2025 Lukas 6:38
19 juni 2025 Psalm 31:19
 

Home