Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 16 april 2025

 

1 Korinthiėrs 15:24

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Daarna zal het einde zijn, wanneer Hij het Koninkrijk aan God en den Vader zal overgegeven hebben; wanneer Hij zal te niet gedaan hebben alle heerschappij, en alle macht en kracht." (1Co 15:24 STV)

"Daarna komt het einde; dan zal hij alle heerschappijen en machten en krachten uitschakelen, en zal hij het koningschap overdragen aan God de Vader."

"daarna het einde, wanneer Hij het koningschap aan God de Vader overdraagt, wanneer Hij alle heerschappij, alle macht en kracht onttroond zal hebben."

"En dan komt het einde en draagt hij het koningschap over aan God, de Vader, nadat hij alle heerschappij en elke macht en kracht vernietigd heeft."

"Daarna komt het einde. Wanneer Christus alle vijandige overheersing, gezag en macht heeft uitgeschakeld, zal Hij Zijn koningschap aan God de Vader overdragen."

 

Overdenking van vandaag:

Sluitingstijd! Dat is als alles geteld is, de deuren vergrendeld zijn en de definitieve berekening gemaakt is. Jezus is Heer van sluitingstijd. Ook al triomfeerde hij over de dood en zonde toen hij hier was, we wachten nog steeds om mee te gaan in zijn overwinningsmars. Maar de dag komt. Elke knie zal buigen! Elke kwade macht zal worden geconfronteerd met vernietiging. De harten die zich overgegeven hebben aan God zullen echter in zijn liefdevolle en machtige handen gelegd worden, voorgoed. Onze Heer regeert!

 

Gebed:

Almachtige God, Vader van genade en barmhartigheid, ik waardeer uw zachtheid en geduld met me. Maar Vader, ik word ook ondersteund doordat ik uw kracht en macht ken. Het raakt mijn hart om te weten dat Jezus zijn bewind zal stellen en alles zal vernietigen wat vals, schadelijk, slecht en goddeloos is. Hopelijk komt die dag snel! In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

15 april 2025 1 Korinthiėrs 15:20
14 april 2025 Spreuken 10:2
13 april 2025 Filippensen 4:19
12 april 2025 Filippensen 4:12-13
11 april 2025 1 Korinthiėrs 15:19
10 april 2025 1 Korinthiėrs 15:3-5
9 april 2025 1 Korinthiėrs 15:2
 

Home