Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 3 april 2025

 

Filippensen 4:9

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Hetgeen gij ook geleerd, en ontvangen, en gehoord, en in mij gezien hebt, doet dat; en de God des vredes zal met u zijn." (Flp 4:9 STV)

"Breng in praktijk wat ik u geleerd en overgeleverd heb door mijn woorden en mijn daden. Dan zal God, die de vrede geeft, met u zijn."

"wat u geleerd en overgeleverd is, wat gij van mij gehoord en gezien hebt, breng dat in toepassing en de God des vredes zal met u zijn."

"Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn."

"Breng niet alleen in praktijk wat u van mij geleerd hebt, maar ook wat u van mij gehoord en gezien hebt; dan zal de God van de vrede met u zijn."

 

Overdenking van vandaag:

Terwijl we proberen om ons geloof over te brengen aan onze kinderen, onze vrienden, onze jongere geestelijke "kinderen" in het geloof, moeten we Paulus' voorbeeld niet vergeten. Hij leerde de waarheid; gaf de waarheid door die geopenbaard was en doorgegeven aan hem, hij toonde deze waarheid in zijn leven; Paulus riep vervolgens de mensen op die hij leidde om deze waarheid in de praktijk brengen in hun dagelijks leven. Dit zou hen in staat stellen om volledig de aanwezigheid van God in hun leven te ervaren en de vrede te vinden die God zo graag aan hun wil geven.

 

Gebed:

Vader, help me een betere leraar te zijn in woord en daad als ik probeer degenen om me heen te beļnvloeden die mijn hulp in hun christelijk lopen nodig hebben en diegenen van mijn familie die ernaar zoeken om te groeien in uw genade. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

2 april 2025 1 Korinthiėrs 1:30
1 april 2025 1 Korinthiėrs 1:27
31 maart 2025 Efeziėrs 3:20-21
30 maart 2025 Efeziėrs 3:17-19
29 maart 2025 Efeziėrs 3:16-17
28 maart 2025 Romeinen 8:26-27
27 maart 2025 Romeinen 8:18
 

Home