Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 16 maart 2025

 

Galaten 3:26-27

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want gij zijt allen kinderen Gods door het geloof in Christus Jezus. Want zovelen als gij in Christus gedoopt zijt, hebt gij Christus aangedaan." (Ga 3:26-27 STV)

"want u bent allemaal kinderen van God door het geloof in eenheid met Christus Jezus. De doop heeft u allen met Christus verenigd; u hebt Christus aangetrokken als een kledingstuk."

"Want gij zijt allen zonen van God, door het geloof, in Christus Jezus. Want gij allen, die in Christus gedoopt zijt, hebt u met Christus bekleed."

"want door het geloof en in Christus Jezus bent u allen kinderen van God. U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed."

"Door het geloof in Christus Jezus bent u allemaal kinderen van God geworden. Door de doop in Christus bent u één met Hem geworden; u bent als het ware omhuld door Hem."

 

Overdenking van vandaag:

Wij zijn kinderen van God, met alle rechten van erfgenamen! Ons geloof, uitgedrukt in onze doop, verklaart aan de wereld dat we Gods kinderen zijn. Wij hebben ervoor gekozen gekleed te zijn in Christus en zijn gerechtigheid en zijn niet afhankelijk van het verdienen van onze eigen redding. Hij is onze redding en hoop. Hij is ons leven en kracht. Hij is onze oudere broer en Heiland. Hij is onze Heer.

 

Gebed:

Dank u, Vader, dat u mij opgenomen hebt in uw gezin. Hoe kan ik u bedanken voor alles wat u hebt gedaan om mij uw kind te maken en een rechtmatige erfgenaam van uw glorieuze rijkdom van genade. Dank u, Jezus, voor uw offer dat mij in uw familie bracht. In uw naam, Jezus, bid ik en geef ik u mijn lof. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

15 maart 2025 Jesaja 41:10
14 maart 2025 Spreuken 29:25
13 maart 2025 Romeinen 8:11
12 maart 2025 1 Kronieken 4:10
11 maart 2025 Psalm 37:4
10 maart 2025 Galaten 5:22-23
9 maart 2025 Romeinen 8:3-4
 

Home