Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 25 februari 2025

 

Numeri 6:24-26

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"De HEERE zegene u, en behoede u! De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten, en zij u genadig! De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u, en geve u vrede!" (Nu 6:24-26 STV)

"Moge de Heer u voorspoed geven en u in bescherming nemen. Moge de Heer u welwillend aanzien en zich over u ontfermen. Moge de Heer over u waken en u geluk en vrede schenken.'"

"De HERE zegene u en behoede u; de HERE doe zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig; de HERE verheffe zijn aangezicht over u en geve u vrede."

"Moge de HEER u zegenen en u beschermen, moge de HEER het licht van zijn gelaat over u doen schijnen en u genadig zijn, moge de HEER u zijn gelaat toewenden en u vrede geven.""

"De HERE geve u Zijn zegen en bescherming; de HERE geve u Zijn nabijheid en inzicht; de HERE geve u Zijn genade; laat de HERE Zijn oog op u gericht houden en u vrede geven."

 

Overdenking van vandaag:

Hoe wil je de machtige naam van de Heer op mensen plaatsen die je liefhebt? God beloofde dat deze geestelijke zegen in de bijbeltekst van vandaag het mogelijk maakte om zijn volk zijn naam (zijn macht en autoriteit) te geven. Wat een ongelooflijk geschenk dat wij de macht hebben om aan anderen te geven met enkel onze trouwe woorden! Zegeningen worden gevonden in de hele bijbel. Waarom beginnen we vandaag niet te zoeken naar manieren om Gods zegen over anderen uit te spreken? Je kunt beginnen met deze en dan een heleboel andere toevoegen zoals je ze vindt in de bijbel.

 

Gebed:

Heer van elk goede en perfecte geschenk, uw zegeningen zijn teveel om te tellen en te schitterend om volledig te begrijpen. Gebruik mij alstublieft om die zegeningen te delen met anderen. Geef me ogen om te zien en oren om te horen, zodat ik vandaag en iedere dag uw zegeningen kan delen met anderen! In de naam van Jezus, uw grootste zegen, bid ik.
Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

24 februari 2025 Psalm 138:8
23 februari 2025 Exodus 15:6
22 februari 2025 HebrŽen 10:24,25
21 februari 2025 Jesaja 30:18
20 februari 2025 Spreuken 18:24
19 februari 2025 EzechiŽl 36:23
18 februari 2025 Galaten 6:9
 

Home