Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 10 februari 2024

 

Efeziërs 2:10

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want wij zijn Zijn maaksel, geschapen in Christus Jezus tot goede werken, welke God voorbereid heeft, opdat wij in dezelve zouden wandelen." (Efe 2:10 STV)

"We zijn het werk van God, hij heeft ons geschapen in Christus Jezus om het goede werk te doen dat hij heeft voorbereid."

"Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen."

"Want hij heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: in Christus Jezus geschapen om de weg te gaan van de goede daden die God mogelijk heeft gemaakt."

"God heeft ons één gemaakt met Jezus Christus met de bedoeling dat wij het goede zouden doen, want dat heeft Hij altijd al gewild. Maar dan moeten wij daar ook ernst mee maken en die dingen doen!"

 

Overdenking van vandaag:

Wist je dat God een ambachtsman is? Zelfs nog belangrijker, wist je dat jij één van zijn meesterwerken bent? God heeft ons ontworpen om fantastisch inzetbaar te zijn voor het doen van goede dingen! Dus laat niemand, zeker het kwaad niet, ons overtuigen dat we niets waard zijn voor anderen of voor God. Zijn genade heeft ons leven tot doeken gemaakt waarop hij de wereld meer meesterwerken zal geven van zijn kunstenaarschap! Laten we leven naar Gods hoge overtuiging van ons.

 

Gebed:

Dank u, Vader, dat u mij kent en mij opnieuw maakt door uw genade in Jezus. Gebruik me om uw wil te doen en leid me naar de juiste mensen en plaatsen zodat ik hen het meest efficiënt kan dienen. In Jezus' naam, vol van genade, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

9 februari 2024 Habakuk 2:9
8 februari 2024 Efeziërs 2:8-9
7 februari 2024 Genesis 2:7
6 februari 2024 Kolossensen 2:6-7
5 februari 2024 Filippensen 2:5-6
4 februari 2024 Efeziërs 2:4-5
3 februari 2024 Filippensen 2:3
 

Home