Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 7 januari 2025

 

Klaagliederen 3:22-23

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"[Cheth]. Het zijn de goedertierenheden des HEEREN, dat wij niet vernield zijn, dat Zijn barmhartigheden geen einde hebben; [Cheth]. Zij zijn allen morgen nieuw, Uw trouw is groot." (Kla 3:22-23 STV)

"Het is een geschenk van de Heer dat wij nog leven, zijn liefde houdt nooit op, is iedere morgen nieuw. Zijn trouw is groot."

"Het zijn de gunstbewijzen des HEREN, dat wij niet omgekomen zijn, want zijn barmhartigheden houden niet op, elke morgen zijn zij nieuw, groot is uw trouw!"

"Genadig is de HEER: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt hij nieuwe weldaden. –Veelvuldig blijkt uw trouw!"

"Dank zij de goedheid van de HERE zijn wij niet omgekomen. Hij blijft voor ons zorgen en Zijn trouw is elke dag weer nieuw."

 

Overdenking van vandaag:

Wat heeft jou geholpen om door de nacht te komen? Wat krijg jij vandaag te verduren? Waardoor kun jij jouw doelen bereiken, ontplooien, in de dagen die voor ons liggen? De genade van de HEER. Deze ongelooflijke bron zal nooit opraken! Elke nieuwe dag brengt er een nieuwe voorraad van. God is getrouw om ervoor te zorgen dat we het elke dag hebben. Alle lof aan God die iedere dag onze wereld nieuw en schoon maakt.

 

Gebed:

Dank u, heilige God en liefdevolle Vader, dat u me door de nacht geleid hebt en uw belofte van eindeloze dagen aan het einde van mijn levensreis. Mijn Vader in de hemel, vind alstublieft liefde en eer in mijn spreken en in mijn hart op ieder moment. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

6 januari 2025 Psalm 104:33-34
5 januari 2025 Jesaja 26:9
4 januari 2025 Efeziėrs 4:24
3 januari 2025 Efeziėrs 4:23
2 januari 2025 Efeziėrs 4:22
1 januari 2025 Spreuken 21:30
31 december 2024 Lukas 12:31
 

Home