Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Maandag 6 januari 2025

 

Psalm 104:33-34

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Ik zal den HEERE zingen in mijn leven; ik zal mijn God psalmzingen, terwijl ik nog ben. Mijn overdenking van Hem zal zoet zijn; ik zal mij in den HEERE verblijden." (Ps 104:33-34 STV)

"Voor u, Heer, zal ik zingen, voor u, mijn God, mijn leven lang. Laat mijn gedicht u bekoren. Ik zal gelukkig zijn met de Heer."

"Ik zal de HERE zingen, zolang ik leef, ik zal mijn God psalmzingen, zolang ik ben; moge mijn overdenking Hem behagen. Ik zal mij in de HERE verheugen."

"Voor de HEER wil ik zingen zolang ik leef, een lied voor mijn God zolang ik besta. Moge mijn lofzang de HEER behagen, zoals ik mijn vreugde vind in hem."

"Mijn leven lang zal ik zingen voor de HERE. Zolang ik adem heb, zal ik lofliederen zingen voor mijn God. Ik bid dat Hij Zich verheugt over mijn gedachten. Ik zal altijd met vreugde aan de HERE denken."

 

Overdenking van vandaag:

Zing je in de douche? Welke woorden laat je horen? Zingen is een geweldig cadeau! Ten eerste is het een geschenk van God aan ons; om ons te helpen onze blijdschap, opwinding, verdriet en overwinning te uiten. Ten tweede is het een geschenk van ons aan God; om ons te helpen ons respect, waardering en liefde voor God en ons vertrouwen in God over te brengen. Dus laten we zingen, God prijzen voor wat hij heeft gedaan, bekend maken wat hij zal doen en anderen deel laten hebben van wat hij momenteel doet in ons leven!

 

Gebed:

God, Vader in de hemel, zelfs uw naam is heilig. Oefen alstublieft uw wil uit over mijn hart en de harten van mensen in onze wereld, zodat ze beter uw heilig karakter weerspiegelen. Ik vertrouw erop dat u, God, zorgt voor het voedsel dat ik elke dag nodig heb. Ik vraag u, Heilige Vader, vergeef me als ik mijn verbittering en woede loslaat die ik heb tegen diegenen die mij verwond hebben - ik heb uw hulp nodig om dit te doen. Geef mij kracht God, om de verleidingen en de leugens van de duivel te weerstaan. Maak mijn leven alstublieft een roemrijk getuigenis van uw genade. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

5 januari 2025 Jesaja 26:9
4 januari 2025 Efeziėrs 4:24
3 januari 2025 Efeziėrs 4:23
2 januari 2025 Efeziėrs 4:22
1 januari 2025 Spreuken 21:30
31 december 2024 Lukas 12:31
30 december 2024 Nehemia 12:30
 

Home