Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 8 november 2024

 

Deuteronomium 11:8

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Houdt dan alle geboden, die ik u heden gebiede; opdat gij gesterkt wordt en inkomt, en erft het land, waarheen gij overtrekt, om dat te erven;" (De 11:8 STV)

"Voer daarom uit wat ik je nu opdraag. Dan zul je de kracht hebben om de rivier over te steken en het land aan de overkant te bezetten."

"Onderhoudt dus heel het gebod, dat ik u heden opleg, opdat gij sterk zijn moogt en het land binnengaan en in bezit nemen, waarheen gij trekt om het als bezit te verwerven,"

"Daarom moet u alle geboden die ik u vandaag voorhoud naleven. Daaruit zult u de moed putten om het land aan de overkant binnen te gaan en het in bezit te nemen."

"Daarom moet u dus zorgvuldig de geboden gehoorzamen die ik u vandaag geef, zodat u de kracht krijgt om het land binnen te trekken en in bezit te nemen."

 

Overdenking van vandaag:

Het verlangen van God dat we zijn wil gehoorzamen is niet arrogant, impulsief of eisend. Hij wil enkel dat we zijn karakter weerkaatsen, zijn zegeningen vinden en zijn kracht ontvangen. Laten we gehoorzaamheid niet zien als iets dat we verplicht zijn te doen maar als een zegening die we krijgen om te ontdekken.

 

Gebed:

HEER en Vader, dank u voor het onthullen van uw wil en dat u mij opriep om het te gehoorzamen. Ik weet dat het uw wens is om uw zegeningen met mij te delen en mij voor eeuwig bij u te brengen. In Jezus' naam dank ik u. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

7 november 2024 Psalm 11:7
6 november 2024 HebrŽen 11:6
5 november 2024 MatthŽus 11:5
4 november 2024 Spreuken 11:4
3 november 2024 HebrŽen 11:3
2 november 2024 Lukas 11:2-4
1 november 2024 HebrŽen 11:1
 

Home