Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 5 november 2024

 

MatthŽus 11:5

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"De blinden worden ziende, en de kreupelen wandelen; de melaatsen worden gereinigd, en de doven horen; de doden worden opgewekt, en den armen wordt het Evangelie verkondigd." (Mt 11:5 STV)

"blinden zien, verlamden lopen, melaatsen worden rein, doven horen, doden worden opgewekt en het evangelie wordt gebracht aan de armen."

"blinden worden ziende en lammen wandelen, melaatsen worden gereinigd en doven horen en doden worden opgewekt en armen ontvangen het evangelie."

"blinden kunnen weer zien en verlamden weer lopen, mensen met huidvraat worden gereinigd en doven kunnen weer horen, doden worden opgewekt en aan armen wordt het goede nieuws bekendgemaakt."

"Blinden zijn gaan zien en verlamden lopen weer. Melaatsen zijn genezen en doven kunnen nu horen. Doden zijn weer levend gemaakt en arme mensen luisteren naar de blijde boodschap."

 

Overdenking van vandaag:

Het duidelijke teken van de aanwezigheid van de Messias was een tijd van echte zegening voor iedereen die hem kennen en hem volgen. Bedenk hoe glorieus het zal zijn en al de zegeningen die we zullen delen wanneer hij terugkomt!

 

Gebed:

Here God Almachtig, ik prijs u voor de tijd van zegen die er was toen Jezus de eerste keer naar de aarde kwam. Ik kijk uit naar zijn terugkomst en de glorieuze zegeningen die mij en mijn broers en zussen in Christus te wachten staan wanneer onze Redder terugkomt. In afwachting van die Dag, dank ik u in Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

4 november 2024 Spreuken 11:4
3 november 2024 HebrŽen 11:3
2 november 2024 Lukas 11:2-4
1 november 2024 HebrŽen 11:1
31 oktober 2024 1 KorinthiŽrs 10:31
30 oktober 2024 Spreuken 10:30
29 oktober 2024 HebrŽen 10:29
 

Home