Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 12 oktober 2024

 

Hosea 10:12

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Zaait u tot gerechtigheid, maait tot weldadigheid; braakt u een braakland; dewijl het tijd is den HEERE te zoeken, totdat Hij kome, en over u de gerechtigheid regene." (Hos 10:12 STV)

"Zaai rechtvaardigheid en je zult liefde oogsten, ontgin het braakliggend land. Nu is de tijd gekomen om mij, de Heer, te zoeken, totdat ik kom en over jullie gerechtigheid laat regenen."

"Zaait in gerechtigheid, oogst in liefde, ontgint u nieuw land. Dan is het tijd om de HERE te vragen, totdat Hij komt en voor u gerechtigheid laat regenen."

"Zaai rechtvaardig! Oogst met liefde! Ontgin nieuw land! Het is tijd om de HEER te smeken, dat hij nadert met de regen van zijn goedheid."

"Zaai gerechtigheid uit en u zult mijn liefde oogsten. Ontgin nieuw land, want het is nu de tijd om de HERE te zoeken. Dan zal Hij komen en gerechtigheid over u laten regenen."

 

Overdenking van vandaag:

Wat een prachtige uitdaging! Nog mooier is de belofte dat God ons zal helpen de nieuwe grond in ons hart produktief te maken wanneer we hem zoeken. Hij zal zijn zegen en zijn gerechtigheid over ons uitgieten als wij proberen zijn gerechtigheid uit te voeren.

 

Gebed:

Hoogste HEER, gebruik uw Heilige Geest om mijn hart te zuiveren en te ontwikkelen. Laat mijn hart zacht zijn Heer, zodat het open staat voor uw wil en vol medeleven voor mensen in nood. Maak mijn hart tot een heilige plaats voor uw Geest om te leven. In Jezus' naam bid ik tot u. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 oktober 2024 Johannes 10:11
10 oktober 2024 Jeremia 10:10
9 oktober 2024 1 Koningen 10:9
8 oktober 2024 Spreuken 10:8
7 oktober 2024 Jeremia 10:7
6 oktober 2024 Spreuken 10:6
5 oktober 2024 2 Korinthiėrs 10:5
 

Home