Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 9 oktober 2024

 

1 Koningen 10:9

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Geloofd zij de HEERE, uw God, Die behagen in u heeft gehad, om u op den troon van Israel te zetten! Omdat de HEERE Israel in eeuwigheid bemint, daarom heeft Hij u tot koning gesteld, om recht en gerechtigheid te doen." (1Kon 10:9 STV)

"Dank aan de Heer, uw God, die zoveel van u houdt dat hij u heeft gezet op de troon van IsraŽl en wiens liefde voor IsraŽl zo grenzeloos is dat hij u koning heeft gemaakt om wet en recht te handhaven!'"

"Geprezen zij de HERE, uw God, die zulk een welgevallen aan u had, dat Hij u op de troon van Israel geplaatst heeft! Omdat de HERE Israel voor altoos liefheeft, heeft Hij u tot koning aangesteld om recht en gerechtigheid te oefenen."

"Geprezen zij de HEER, uw God, die zo veel behagen in u schept dat hij u op de troon van IsraŽl heeft gezet. Zijn liefde voor IsraŽl is zo grenzeloos dat hij u als koning heeft aangesteld om recht en gerechtigheid te handhaven.'"

"Gezegend zij de HERE, uw God. Hij koos u uit en gaf u de troon van IsraŽl. Wat moet de HERE veel van IsraŽl houden, dat Hij u als koning over het land aanstelde. U regeert uw onderdanen rechtvaardig en goed."

 

Overdenking van vandaag:

Salomon werd door de woorden van een vreemdeling eraan herinnerd dat hij op de troon is gezet door genade. Hij is daar gezet om te leven naar Gods wil en om het karakter van God te tonen in alles wat hij doet. Dat geldt ook voor ons! Laten we leven met het verlossende doel dat God voor ons heeft gemaakt om te hebben.

 

Gebed:

Mijn Hemelse Vader, ik weet dat u mij door uw genade hebt gezegend. Heer, ondersteun mij nu alstublieft om het verlossende doel te weten en in het naleven van dat doel waarvoor u mij gemaakt hebt. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

8 oktober 2024 Spreuken 10:8
7 oktober 2024 Jeremia 10:7
6 oktober 2024 Spreuken 10:6
5 oktober 2024 2 KorinthiŽrs 10:5
4 oktober 2024 Romeinen 10:4
3 oktober 2024 Leviticus 10:3
2 oktober 2024 Psalm 10:2
 

Home