Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Maandag 7 september 2020

 

Markus 9:7

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En er kwam een wolk, die hen overschaduwde, en een stem kwam uit de wolk, zeggende: Deze is Mijn geliefde Zoon, hoort Hem!" (Mr 9:7 STV)

"Toen kwam er een wolk die hen helemaal omhulde en uit de wolk klonk een stem: 'Dit is mijn geliefde Zoon, luister naar hem.'"

"En er kwam een wolk, die hen overschaduwde, en er klonk een stem uit de wolk: Deze is mijn Zoon, de geliefde, hoort naar Hem."

"Toen viel de schaduw van een wolk over hen, en uit de wolk klonk een stem: 'Dit is mijn geliefde Zoon, luister naar hem!'"

"Op dat moment kwam er een wolk boven hen en een stem uit die wolk zei: "Dit is mijn Zoon. Hem heb Ik lief; luister naar Hem."

 

Overdenking van vandaag:

Naar wie luister jij in je leven? We kunnen allemaal verschillende stemmen horen, maar we kunnen er slechts één volgen. Naar wie luister je als je beslissingen maakt over moraal, waarden, ethiek en karakter? Wie heeft het recht om gehoord te worden in zaken als leven, dood, redding en zonde? God maakt het onmiskenbaar duidelijk; we horen te luisteren naar zijn Zoon Jezus!

 

Gebed:

Almachtige God, help mij alstublieft de stemmen van twijfel, misleiding en afkeuring die rondom mij zijn, te stillen. Help mij de stem van Jezus te horen en te volgen. Help mij uw wil te gehoorzamen in alle dingen, ongeacht wat anderen rondom mij kiezen om te doen. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

6 september 2020 Nehemia 9:6
5 september 2020 Nehemia 9:5b
4 september 2020 Handelingen 9:4-5
3 september 2020 Johannes 9:3
2 september 2020 Jesaja 9:2
1 september 2020 Psalm 9:1
31 augustus 2020 Markus 8:31
 

Home