Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 17 juli 2024

 

Openbaring 7:17

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want het Lam, Dat in het midden des troons is, zal hen weiden, en zal hun een Leidsman zijn tot levende fonteinen der wateren; en God zal alle tranen van hun ogen afwissen." (Opb 7:17 STV)

"want het Lam op de troon zal hun herder zijn en hen leiden naar de waterbronnen van het leven, en God zal elke traan uit hun ogen wissen.'"

"want het Lam, dat in het midden van de troon is, zal hen weiden en hen voeren naar waterbronnen des levens; en God zal alle tranen van hun ogen afwissen."

"Want het lam midden voor de troon zal hen hoeden, hen naar de waterbronnen van het leven brengen. En God zal alle tranen uit hun ogen wissen.'"

"Het Lam, dat voor de troon staat, zal hun herder zijn en hen naar de bronnen van het leven brengen; en God zal alle tranen van hun ogen afwissen."

 

Overdenking van vandaag:

Wat een mooi beeld! De Ene die voor ons stierf zal voeden en ons vernieuwen. De Ene van wie alle eeuwigheid afhangt zal tijd nemen om ons persoonlijk te troosten. Geen wonder dat Paulus kon zeggen dat het niet de moeite waard was om zijn huidig lijden te vergelijken met de heerlijkheid die ons geopenbaard zou worden! (Romeinen 8:18)

 

Gebed:

Vader God en Soevereine Heer van de gehele Schepping, dank u voor uw ongelooflijke liefde voor mij. Hoewel ik weet dat ik uw overweldigende en genereuze genade niet verdien, vind ik er vreugde in. Hoewel ik weet dat mijn beste pogingen om u te eren te kort schieten, dank ik u voor uw belofte om mij te verwelkomen in uw aanwezigheid, te zorgen voor mij en mij blij te maken wanneer ik bij u thuis kom. Uw liefde, Heer, is buiten mijn begrip en put mijn waardering uit terwijl ik mijn hart vul met verwondering en lof. In Jezus' naam loof ik u. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

16 juli 2024 Lukas 7:16
15 juli 2024 Markus 7:15
14 juli 2024 2 Kronieken 7:14
13 juli 2024 Matthëus 7:13-14
12 juli 2024 Matthëus 7:12
11 juli 2024 Job 7:11
10 juli 2024 Openbaring 7:10
 

Home