Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 3 juli 2024

 

Jeremia 7:3

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Zo zegt de HEERE der heirscharen, de God Israels: Maakt uw wegen en uw handelingen goed, zo zal Ik ulieden doen wonen in deze plaats." (Jer 7:3 STV)

"Dit zegt de almachtige Heer, de God van IsraŽl: Beter je leven, alleen dan mogen jullie hier blijven wonen."

"zo zegt de HERE der heerscharen, de God van Israel: Betert uw handel en wandel, dan wil Ik u op deze plaats laten wonen."

"Dit zegt de HEER van de hemelse machten, de God van IsraŽl: Beter je leven, dan mogen jullie in dit land blijven wonen."

"De HERE van de hemelse legers, de God van IsraŽl, zegt: Zelfs nu ben Ik nog bereid u in uw land te laten blijven, als u uw slechte wegen verlaat en breekt met uw slechte praktijken."

 

Overdenking van vandaag:

We vinden het vaak vanzelfsprekend wat we hebben, waar we wonen, de vrienden die ons leven zegenen, en het gezin dat ons een plek geeft om thuis te horen en te groeien. Dit zijn allemaal geschenken voor ons van God. Wij verdienen ze niet. Maar we kunnen ze zeker vernietigen.  

God wil dat we gehoorzaam leven, niet alleen om hem tevreden te stellen, maar ook om onszelf te beschermen en degenen die we liefhebben. Dus laten onze handelingen hervormen en voor hem leven en niet voor onszelf.

 

Gebed:

Almachtige en Heilige Vader, vergeef me alstublieft voor mijn zonden. Zegen mij alstublieft en ondersteun mij als ik probeer mijn leven te veranderen om hartstochtelijk voor u en uw glorie te leven. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

2 juli 2024 MatthŽus 7:2
1 juli 2024 Psalm 7:1
30 juni 2024 Exodus 6:30
29 juni 2024 Johannes 6:29
28 juni 2024 Lukas 6:28
27 juni 2024 MatthŽus 6:27
26 juni 2024 DaniŽl 6:26-27
 

Home