Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 25 juni 2024

 

MatthŽus 6:25

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Daarom zeg Ik u: Zijt niet bezorgd voor uw leven, wat gij eten, en wat gij drinken zult; noch voor uw lichaam, waarmede gij u kleden zult; is het leven niet meer dan het voedsel, en het lichaam dan de kleding?" (Mt 6:25 STV)

"Daarom zeg ik u: maak u geen zorgen over het eten en drinken dat u nodig hebt om te leven, en over de kleren voor uw lichaam. Is het leven niet belangrijker dan voedsel, en het lichaam niet belangrijker dan kleding?"

"Daarom zeg Ik u: Weest niet bezorgd over uw leven, wat gij zult eten of drinken, of over uw lichaam, waarmede gij het zult kleden. Is het leven niet meer dan het voedsel en het lichaam meer dan de kleding?"

"Daarom zeg ik jullie: maak je geen zorgen over jezelf en over wat je zult eten of drinken, noch over je lichaam en over wat je zult aantrekken. Is het leven niet meer dan voedsel en het lichaam niet meer dan kleding?"

"Ik geef u deze raad: Maak u geen zorgen over eten, drinken en kleren. Uw leven is belangrijker dan het voedsel! En uw lichaam is belangrijker dan kleding!"

 

Overdenking van vandaag:

God geeft schoonheid aan de bloemen en leven aan gras. In het grootse schema van dingen, zijn die van voorbijgaande aard en onbeduidend. Hij stuurde zijn Zoon uit de hemel om ons te redden. Dus, hij zal ons zeker dat geven wat we nodig hebben totdat we naar huis gaan om met hem te leven!

 

Gebed:

Liefdevolle Vader en almachtige God, vergeef mijn zorg voor tijdelijke dingen. Ik geloof echt dat u mij alles gegeven heeft wat ik nodig heb in Jezus en in de gracieuze overvloed van uw zegeningen. In de dierbare naam van Jezus bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

24 juni 2024 EfeziŽrs 6:24
23 juni 2024 Romeinen 6:23
22 juni 2024 Genesis 6:22
21 juni 2024 2 SamuŽl 6:21
20 juni 2024 MatthŽus 6:20
19 juni 2024 1 KorinthiŽrs 6:19-20
18 juni 2024 2 Kronieken 6:18
 

Home