Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 13 juni 2024

 

EfeziŽrs 6:13

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Daarom neemt aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt wederstaan in den bozen dag, en alles verricht hebbende, staande blijven." (Efe 6:13 STV)

"Grijp daarom naar de wapenrusting die God u geeft, om weerstand te kunnen bieden op de dag waarop het kwaad aanvalt. Dan kunt u staande blijven, omdat u op die manier goed toegerust bent."

"Neemt daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden."

"Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, om goed voorbereid stand te kunnen houden."

"Bewapen u dus met al Gods wapens om u te kunnen verdedigen als de vijand aanvalt. Dan zult u, na grote dingen te hebben gedaan, ongeslagen uit de strijd tevoorschijn komen."

 

Overdenking van vandaag:

Aangezien we ons bevinden in een geestelijke oorlog, moeten we een geestelijke wapenrusting aantrekken. Meer dan onze dagelijkse gebeden en ons dagelijks lezen van de bijbel moeten we leren de geestelijke wapenrusting te herkennen die God ons gegeven heeft voor onze geestelijke bescherming en ons voorbereiden op geestelijke oorlogsvoering.  

We moeten elke dag, elke taak, elke tekst benaderen met een gevoel van urgentie, omdat we weten dat we in oorlog zijn. De dag van het kwaad zal komen, dus laten we klaar zijn om onze plaats te nemen met gebruik van de instrumenten die God geleverd heeft en de kracht die hij biedt.

 

Gebed:

Vader in de Hemel, ondersteun mij alstublieft door uw Heilige Geest, maak me alstublieft dapper door uw hemelse roep voor mij en inspireer me alstublieft om geestelijk moedig te zijn door het voorbeeld van Jezus. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

12 juni 2024 EfeziŽrs 6:12
11 juni 2024 Romeinen 6:11
10 juni 2024 Galaten 6:10
9 juni 2024 1 TimothŽus 6:9
8 juni 2024 Genesis 6:8
7 juni 2024 Galaten 6:7
6 juni 2024 MatthŽus 6:6
 

Home