Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 12 juni 2024

 

EfeziŽrs 6:12

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht." (Efe 6:12 STV)

"Want onze strijd gaat niet tegen mensen van vlees en bloed, maar tegen de overheden, de machten en de heersers van deze duistere wereld, tegen de geestelijke en bovenaardse machten van het kwaad."

"want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten."

"Onze strijd is niet gericht tegen mensen maar tegen hemelse vorsten, de heersers en de machthebbers van de duisternis, tegen de kwade geesten in de hemelsferen."

"Want wij vechten niet tegen mensen, maar tegen onzichtbare wezens: De duivelse heersers en machten, die deze donkere wereld tiranniseren, een heel leger van boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen."

 

Overdenking van vandaag:

Dit is oorlog! Wij worden geconfronteerd met een dagelijkse strijd en het is niet alleen met zonde en verleiding. We hebben een echte vijand wiens wens voor ons onze vernietiging is. Maar, onze vijand is al verslagen en zijn engelen zijn terechtgewezen. Dus, laten we onze geestelijke kracht houden wetende dat we niet kerk spelen maar vechten voor het Koninkrijk.

 

Gebed:

Almachtige Koning, ik prijs u voor het overwinnen van zonde en dood en recht voor ons en dat u ons rechtvaardig en zondeloos maakt door uw genade. Dank u, in Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 juni 2024 Romeinen 6:11
10 juni 2024 Galaten 6:10
9 juni 2024 1 TimothŽus 6:9
8 juni 2024 Genesis 6:8
7 juni 2024 Galaten 6:7
6 juni 2024 MatthŽus 6:6
5 juni 2024 Romeinen 6:5
 

Home