Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Maandag 27 december 2027

 

2 KorinthiŽrs 9:10

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Doch Die het zaad den zaaier verleent, Die verlene ook brood tot spijze, en vermenigvuldige uw gezaaisel, en vermeerdere de vruchten uwer gerechtigheid;" (2Co 9:10 STV)

"God zorgt voor zaad om te zaaien en voor brood om te eten. Hij zal ook u zaad verschaffen en ervoor zorgen, dat het zich vermenigvuldigt en dat uw rechtvaardig handelen een rijke oogst opbrengt."

"Hij nu, die zaad verschaft aan de zaaier en brood tot spijze, zal u uw zaaisel verschaffen en vermeerderen, en het gewas uwer gerechtigheid doen opschieten,"

"God, die zaad geeft om te zaaien en brood om te eten, zal ook u zaad geven en het laten ontkiemen, zodat uw vrijgevigheid een rijke oogst opbrengt."

"God, Die de boer zaad geeft om te zaaien en ons brood om te eten, zal u steeds meer zaad en steeds grotere oogsten geven. Dan kunt u van uw overvloed steeds meer uitdelen."

 

Overdenking van vandaag:

God heeft ons zo veel gezegend in Jezus. Toch verlangt God er zelfs naar ons nog meer te zegenen. Waarom? God verlangt ernaar ons te zegenen, omdat ... hij een gulle God is ... omdat hij onze liefdevolle Vader is ... omdat dat zijn natuur is ... omdat hij wil dat wij worden zoals hij! God zegent ons om een zegen voor anderen te zijn!

 

Gebed:

U heeft mij zo rijkelijk gezegend, Here, dus help me alstublieft de mogelijkheden te zien die u voor mij in iedere dag plaatst om anderen te zegenen. Maak me een toevoer van uw zegeningen. Ik bid dit in de naam van Jezus Christus, mijn Heer. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

26 december 2027 Johannes 3:17
25 december 2027 Johannes 1:14
24 december 2027 Johannes 3:16
23 december 2027 Johannes 1:1
22 december 2027 1 TimothŽus 6:18
21 december 2027 Romeinen 15:12
20 december 2027 MatthŽus 2:6
 

Home