Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 24 december 2027

 

Johannes 3:16

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe." (Joh 3:16 STV)

"Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft."

"Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe."

"Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft."

"Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven; zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft."

 

Overdenking van vandaag:

God wil dat wij leven hebben! Het echte leven. Leven dat voor eeuwig duurt met hem! Daarom stuurde hij Jezus, zodat we leven konden hebben. Dat is de reden waarom Jezus hem verliet en naar de aarde kwam. Dat is de reden waarom Jezus het Kruis doorstond en de vernedering. Dat is de reden waarom Jezus uit de dood opstond. God houdt van ons met een eeuwige liefde in Jezus! Welk ander kerstcadeau kunnen we daarmee vergelijken? "O, kom, laat ons aanbidden!"

 

Gebed:

Van al uw geschenken, liefdevolle Vader, kan niets vergeleken worden met Jezus. U bent onze lof waardig om wie u bent. U bent eerbetoon waardig vanwege alles wat u heeft gedaan. U bent onze lof waardig omwille van uw machtige daden. Maar vooral, bent u mijn hart, ziel, geest en kracht waardig voor uw liefde getoond in Jezus. Dank u voor het grootste geschenk van allemaal! In Jezus' naam loof ik u. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

23 december 2027 Johannes 1:1
22 december 2027 1 Timothëus 6:18
21 december 2027 Romeinen 15:12
20 december 2027 Matthëus 2:6
19 december 2027 Galaten 4:4-5
18 december 2027 Galaten 1:3-4
17 december 2027 Psalm 69:5-6
 

Home