Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 23 mei 2024

 

1 Thessalonicensen 5:23

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En de God des vredes Zelf heilige u geheel en al; en uw geheel oprechte geest, en ziel, en lichaam worde onberispelijk bewaard in de toekomst van onzen Heere Jezus Christus." (1Th 5:23 STV)

"Wij vragen dat God, die een God van vrede is, u in alle opzichten heiligt, en dat heel uw persoon, naar geest, ziel en lichaam, onberispelijk bewaard blijft tot de komst van onze Heer Jezus Christus. Hij"

"En Hij, de God des vredes, heilige u geheel en al, en geheel uw geest, ziel en lichaam moge bij de komst van onze Here Jezus Christus blijken in allen dele onberispelijk bewaard te blijven."

"Moge de God van de vrede zelf uw leven in alle opzichten heiligen, en mogen heel uw geest, ziel en lichaam zuiver bewaard zijn bij de komst van onze Heer Jezus Christus."

"Laat de God van de vrede u volledig voor Zichzelf afzonderen. Laat Hij uw hele wezen (geest, ziel en lichaam) zuiver houden totdat onze Here Jezus Christus terugkomt."

 

Overdenking van vandaag:

We weten dat echte gerechtigheid en heiligheid kwaliteiten zijn die perfect bezeten worden door slechts een God. Verbazingwekkend, God gebruikt zijn Geest om deze kwaliteiten een groeiende realiteit in ons leven te maken wanneer we ons zullen geven aan zijn leiderschap.  

Gisteren hebben wij het op ons genomen om de Geest te laten werken om ons te laten groeien op onze zwakste plekken. Laten we vandaag eens een extra vijf of tien minuten nemen, Gods Woord openen en enkele passages van de geschriften lezen die van toepassing zijn op onze specifieke kwetsbaarheden. Laten we vervolgens Gods Geest vragen om ons te veranderen op deze plekken om meer als Christus te worden!

 

Gebed:

Vader, mag Jezus binnenkort komen met genade en heerlijkheid! Mag ik onberispelijk gevonden worden op die dag, Vader, niet van mijn kracht en inspanning, maar vanwege uw veranderende kracht die in mij werkt. In Jezus' naam vraag ik dit. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

22 mei 2024 Galaten 5:22-23
21 mei 2024 2 Korinthiėrs 5:21
20 mei 2024 Jakobus 5:20
19 mei 2024 Markus 5:19
18 mei 2024 Lukas 5:18
17 mei 2024 2 Korinthiėrs 5:17
16 mei 2024 Matthėus 5:16
 

Home