Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 18 december 2027

 

Galaten 1:3-4

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Genade zij u en vrede van God den Vader, en onzen Heere Jezus Christus; Die Zichzelven gegeven heeft voor onze zonden, opdat Hij ons trekken zou uit deze tegenwoordige boze wereld, naar den wil van onzen God en Vader;" (Ga 1:3-4 STV)

"Ik wens u de genade en de vrede van God, onze Vader, en van de Heer Jezus Christus, die zichzelf heeft gegeven voor onze zonden, om ons te bevrijden uit de huidige slechte wereld. Daarmee deed hij de wil van onze God en Vader."

"genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van de Here Jezus Christus, die Zichzelf gegeven heeft voor onze zonden, om ons te trekken uit de tegenwoordige boze wereld, naar de wil van onze God en Vader,"

"Genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van onze Heer Jezus Christus, die zichzelf gegeven heeft voor onze zonden om ons te bevrijden uit deze door het kwaad beheerste wereld. Dat is de wil van onze God en Vader."

"De genade en vrede van God, onze Vader, en van onze Here Jezus Christus wens ik u toe. Christus heeft Zichzelf voor onze zonden aan de dood overgegeven, om ons te bevrijden uit de macht van de hedendaagse slechte wereld. Hij deed daarmee de wil van God, onze Vader,"

 

Overdenking van vandaag:

Jezus komt voor onze redding! Waarom? Omdat hij weet dat de tijd waarin wij leven niet eenvoudig is. Hij weet dat de wereld waarin wij leven gevangen is in verdorvenheid. Dat is echter niet de enige realiteit. Hij geeft ons grote overwinning door zijn Kruis. Geen wonder dat we elkaar kunnen begroeten met genade en vrede. Hij verwierf ze voor ons.

 

Gebed:

Vader, help me alstublieft goed en kwaad te onderscheiden als ik ermee geconfronteerd word in mijn dagelijkse leven. Maak kwaad afstotend voor mij ondanks de vele manieren waarop Satan het verleidelijk probeert te maken. Dank u, Jezus, voor uw komst voor mijn redding toen ik een zondaar was, en mezelf niet kon redden. Dank u voor het delen van uw genade en het geven van rust aan mij. Door de gezegende Heilige Geest geef ik mijn dank en lof in Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

17 december 2027 Psalm 69:5-6
16 december 2027 HebrŽen 2:18
15 december 2027 HebrŽen 2:17
14 december 2027 Psalm 69:30-32
13 december 2027 Deuteronomium 24:19
12 december 2027 Psalm 69:17-18
11 december 2027 Johannes 1:4-5
 

Home