Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 17 december 2027

 

Psalm 69:5-6

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"(69Ė6) O God! Gij weet van mijn dwaasheid, en mijn schulden zijn voor U niet verborgen. (69Ė7) Laat hen door mij niet beschaamd worden, die U verwachten, o Heere, HEERE der heirscharen, laat hen door mij niet te schande worden, die U zoeken, o God Israels!" (Ps 69:5-6 STV)

"God, u weet dat ik dwaas ben geweest, mijn zonden zijn voor u niet verborgen.

"O God, Gij kent mijn verdwaasdheid, mijn schuldige daden zijn voor U niet verborgen. Laten om mij niet beschaamd worden wie U verwachten, Here HERE der heerscharen; laten om mij niet schaamrood worden wie U zoeken, o God van Israel."

"God, u kent mijn lichtzinnig leven, mijn schuld is u niet ontgaan. Laat ik niet beschamen wie naar u uitzien, HEER, God van de hemelse machten, laat wie u zoekt niet om mij te schande staan, God van IsraŽl."

"O God, U kent mij, een klein en dwaas mens. U ziet al mijn zonden. Niets is voor U verborgen. Laten Uw volgelingen niet door mij hun vertrouwen in U kwijtraken, Oppermachtige HERE; U die Heer bent over de hemelse legers. O God, laten de mensen die U zoeken, niet door mijn toedoen in U beschaamd worden."

 

Overdenking van vandaag:

Hoewel we allemaal zwak en zondig zijn, en terwijl we Jezus hebben om te boeten voor onze zonden en te bemiddelen ten behoeve van ons bij de Vader, zijn er nog steeds een paar grote problemen met onze zonde. Dit vers herinnert ons aan ťťn ervan: wij willen niet dat onze zonde een gÍne is voor God en zijn volk.  

Laten we zonde vermijden want dat is wat God wil dat wij doen. Laten we zonde vermijden zodat het geen slecht effect zal hebben op Gods volk. Maar laten we ook bidden voor onszelf en onze broeders en zusters in Christus dat God niet zal toestaan dat onze mislukkingen schaamte brengen op zijn kerk, zijn Christus en zijn reden.

 

Gebed:

Vergeef me, liefdevolle Herder, voor mijn zonden. Het spijt me voor het rebelleren tegen uw genade. Ik ben er volledig van overtuigd dat u me vergeven en gereinigd heeft van mijn zonden door Jezus' offer. Maar alstublieft, lieve God, gebruik uw goddelijke macht om te voorkomen dat ze schaamte of verlegenheid brengen bij u en uw mensen. In Jezus' machtige naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

16 december 2027 HebrŽen 2:18
15 december 2027 HebrŽen 2:17
14 december 2027 Psalm 69:30-32
13 december 2027 Deuteronomium 24:19
12 december 2027 Psalm 69:17-18
11 december 2027 Johannes 1:4-5
10 december 2027 2 KorinthiŽrs 6:14
 

Home