Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 12 december 2027

 

Psalm 69:17-18

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"(69–18) En verberg Uw aangezicht niet van Uw knecht, want mij is bange; haast U, verhoor mij. (69–19) Nader tot mijn ziel, bevrijd ze; verlos mij om mijner vijanden wil." (Ps 69:17-18 STV)

Heer, geef me antwoord
in uw overgrote liefde;
keer u naar mij toe,
u bent toch met mij begaan!
Ik ben uw dienaar,
wend uw blik niet af,
antwoord mij, vlug,
want ik verkeer in nood!

"verberg uw aangezicht niet voor uw knecht, want het is mij bang te moede; antwoord mij haastelijk. Nader tot mijn ziel, bevrijd haar, verlos mij om mijner vijanden wil."

"Verberg uw gelaat niet voor uw dienaar, antwoord mij snel, want de angst benauwt mij. Wees mij nabij en bevrijd mij, verlos mij van mijn vijanden."

"Verberg U niet voor mij; ik ben Uw dienaar en ik ben vreselijk bang. Antwoord mij toch snel! Kom naar mij toe en bevrijd mij. Verlos mij, zodat mijn tegenstanders beschaamd staan."

 

Overdenking van vandaag:

Jezus kwam om God te laten zien en ons te redden van onze vijanden. Maar vandaag, in de chaotische delen van de wereld en op plekken waar je het niet zou verwachten, worden christenen aangevallen. God heeft ons Jezus gezonden om ons helemaal van de zonde en haar macht te redden.  

Laten we bidden dat onze machtige God vandaag machtig in onze wereld zal werken om zijn kinderen uit de klauwen van tirannie, armoede, geweld, misbruik en spot te redden. Laten we ook bidden dat God geprezen wordt voor zijn werk!

 

Gebed:

Heilig en rechtvaardig Vader, sterk alstublieft al uw geliefde kinderen die zich onder vuur vinden. Maak uw verlossing voor hen bekend en toon uw machtige kracht. U bent onze Verlosser en Heiland. In de naam van uw Zoon, Jezus. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 december 2027 Johannes 1:4-5
10 december 2027 2 Korinthiėrs 6:14
9 december 2027 Johannes 3:20-21
8 december 2027 1 Petrus 2:9
7 december 2027 Psalm 112:4
6 december 2027 Johannes 8:12
5 december 2027 Efeziėrs 5:3
 

Home