Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 11 december 2027

 

Johannes 1:4-5

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"In Hetzelve was het Leven, en het Leven was het Licht der mensen. En het Licht schijnt in de duisternis, en de duisternis heeft hetzelve niet begrepen." (Joh 1:4-5 STV)

"In het Woord was leven, en dat leven was het licht voor de mensen. Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet kunnen doven."

"In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen; en het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen."

"In het Woord was leven en het leven was het licht voor de mensen. Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen."

"In Hem is eeuwig leven en dat leven is het licht voor de mensen. Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in zijn macht kunnen krijgen."

 

Overdenking van vandaag:

Leven! Niet enkel leven, maar eerlijk, oprecht leven. Leven dat ons licht geeft dat duisternis niet weg kan nemen. Dat is waarom God Jezus stuurde! Gelukkig schijnt dat licht schijnt nog en kunnen alle werktuigen en mensen van Satan niet hun diepe, meest donkere duisternis weer samenvoegen! Halleluja!

 

Gebed:

Voor elke goed en perfect geschenk, voor het licht dat ik heb zelfs in mijn momenten van diepste duisternis, voor de hoop die ik heb door te leven met u in glorieus en onbereikbaar licht, dank ik u en prijs ik u met eeuwige vreugde, voor nu en altijd. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

10 december 2027 2 Korinthiėrs 6:14
9 december 2027 Johannes 3:20-21
8 december 2027 1 Petrus 2:9
7 december 2027 Psalm 112:4
6 december 2027 Johannes 8:12
5 december 2027 Efeziėrs 5:3
4 december 2027 Matthėus 5:14
 

Home