Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 3 december 2027

 

Kolossensen 1:13

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Die ons getrokken heeft uit de macht der duisternis, en overgezet heeft in het Koninkrijk van den Zoon Zijner liefde;" (Col 1:13 STV)

"Hij heeft ons onttrokken aan de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het koninkrijk van zijn geliefde Zoon."

"Hij heeft ons verlost uit de macht der duisternis en overgebracht in het Koninkrijk van de Zoon zijner liefde,"

"Hij heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon,"

"Want God heeft ons bevrijd uit de macht van de duisternis en ons een plaats gegeven in het koninkrijk van Zijn Zoon, Die Hij liefheeft."

 

Overdenking van vandaag:

God hoort niet alleen onze kreten voor bevrijding, hij stuurt een krachtige Verlosser! God stuurde Mozes in reactie op de kreten van de IsraŽlieten uit Egypte (zie Exodus 3). God heeft Jezus ook gestuurd in antwoord op de schreeuwen van de wereld voor bevrijding uit de slavernij van de kwade prins van de duisternis.  

Onze nieuwe wereld, ons Koninkrijk, is gebouwd op liefde - de gevende liefde van een Heiland, die niet alleen de dood veroverde voor ons, maar zichzelf gaf om dit te doen. Jezus is niet enkel onze redder (hij redt ons VAN iets), hij is ook onze Heiland (hij redt ons ook VOOR iets)!

 

Gebed:

Liefdevolle en eeuwige God, in Jezus reikte u naar mijn beperkte en sterfelijke wereld en redde mij van haar stoffelijk grenzen. Dank u voor het breken van de wurgende greep van de dood. Dank u dat u liefde gebruikt om de belemmeringen weg te breken die me weg hielden van u. Dank u dat u me redde en mij in uw gezin en uw Koninkrijk bracht. Ik geef u mijn dank, dienen en lof in Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

2 december 2027 Psalm 35:22-23
1 december 2027 DaniŽl 12:3
30 november 2027 Psalm 69:30
29 november 2027 Filippensen 2:14-15
28 november 2027 Filippensen 2:14-15
27 november 2027 Romeinen 15:4
26 november 2027 Psalm 34:18
 

Home