Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 14 november 2027

 

2 Thessalonicensen 1:3

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Wij moeten God te allen tijd danken over u, broeders, gelijk billijk is, omdat uw geloof zeer wast, en [dat] de liefde eens iegelijken van u allen jegens elkander overvloedig wordt;" (2Th 1:3 STV)

"Broeders en zusters, wij moeten God altijd voor u danken. Daar is alle reden toe. Want uw geloof groeit krachtig en de liefde die u elkaar zonder uitzondering toedraagt, wordt steeds groter."

"Wij behoren God te allen tijde om u te danken, broeders, zoals gepast is, omdat uw geloof zeer toeneemt en uw aller liefde jegens elkander sterker wordt,"

"Broeders en zusters, wij moeten God altijd voor u danken. Het past ons dit te doen, omdat uw geloof sterk groeit en uw liefde voor elkaar groter wordt."

"Broeders, wij moeten altijd God voor u danken, omdat daar alle reden toe is. Want uw geloof wordt steeds sterker en de liefde die u voor elkaar hebt, neemt dag aan dag toe."

 

Overdenking van vandaag:

Wanneer was het de laatste keer dat jij een nieuwe broer of zuster in Christus vond en deze dierbare persoon alle dingen vertelde die hij of zij goed deed? Denk je niet dat het te lang geleden is, en dat je het hem of haar vandaag moet laten weten? Laten we ons meer inzetten om aan te moedigen en anderen beamen die ook in Christus zijn, evenals God danken voor hen.

 

Gebed:

Reddende Herder van verloren zielen, dank u voor de nieuwe christenen in onze kerk en in mijn leven. Zegen hen en behoed hen voor de Duivel en gebruik ons, uw kinderen en hun broers en zusters, om er te zijn om hen te helpen en te stimuleren op hun reis naar perfectie in Christus. In de heilige naam van Christus Jezus, mijn Heer. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

13 november 2027 2 Timothėus 1:3
12 november 2027 Romeinen 8:37
11 november 2027 2 Korinthiėrs 2:14
10 november 2027 Jesaja 44:3
9 november 2027 Job 37:5
8 november 2027 Spreuken 10:7
7 november 2027 Titus 2:13
 

Home