Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 11 november 2027

 

2 Korinthiërs 2:14

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En Gode zij dank, Die ons allen tijd doet triomferen in Christus, en den reuk Zijner kennis door ons openbaar maakt in alle plaatsen." (2Co 2:14 STV)

"Maar God zij gedankt! Hij neemt ons, verbonden als we zijn met Christus, altijd mee op zijn triomftocht en gebruikt ons om overal de kennis over Christus te verspreiden als een heerlijke geur."

"Maar God zij gedankt, die ons te allen tijde in Christus doet zegevieren en de reuk van zijn kennis allerwegen door ons verspreidt,"

"God zij gedankt dat hij ons, die één zijn met Christus, in zijn triomftocht meevoert en dat hij overal door ons de kennis over hem verspreidt als een aangename geur."

"God zij dank, door Jezus Christus voert Hij ons mee in Zijn overwinning. Waar wij nu ook gaan, gebruikt Hij ons om Zich bekend te maken en het goede nieuws als een aangename geur te verspreiden."

 

Overdenking van vandaag:

Waar ruik je naar vandaag? Is deze vraag te persoonlijk? Niet voor God! Paulus zegt dat we krijgers zijn die terugkeren van zege. De geur van wierook geeft de overwinning aan die door onze aanwezigheid doordringt. Voor diegenen die ons zien en ons kennen, wijst deze geur ze naar God en zijn overwinning, overwinning op onze wil en de dood. Wij zijn Gods overwinning en overwinnaars. Laten we leven overgegeven aan zijn wil, zijn genade en overwinning tonende in ons leven.

 

Gebed:

Dank u, o Here God Almachtig, voor uw ongelooflijke overwinning op zonde en dood. Dank u ook voor de verovering van mijn opstandig hart en dat u mij zegent met uw onvergelijkbare genade. Ondanks de uitdagingen, problemen en pijnen in het leven, help me alstublieft God mijn leven te leven als een mars van overwinning terwijl ik reis naar uw huis. In Jezus' machtige en heilige naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

10 november 2027 Jesaja 44:3
9 november 2027 Job 37:5
8 november 2027 Spreuken 10:7
7 november 2027 Titus 2:13
6 november 2027 Jakobus 1:12
5 november 2027 Handelingen 15:35
4 november 2027 Deuteronomium 8:18
 

Home