Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 7 november 2027

 

Titus 2:13

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Verwachtende de zalige hoop en verschijning der heerlijkheid van den groten God en onzen Zaligmaker Jezus Christus;" (Tit 2:13 STV)

"in afwachting van het geluk waar we op hopen: de verschijning van de heerlijkheid van onze grote God en redder, Christus Jezus."

"verwachtende de zalige hoop en de verschijning der heerlijkheid van onze grote God en Heiland, Christus Jezus,"

"in afwachting van het geluk waarop wij hopen: de verschijning van de majesteit van de grote God en van onze redder Jezus Christus."

"Wij moeten vol verwachting uitkijken naar de tijd dat wij Zijn heerlijkheid zullen zien; de heerlijkheid van onze grote God en Redder, Jezus Christus."

 

Overdenking van vandaag:

Een manier om ons leven te zien is door het te zien als een wacht. Lang of kort, we leven in verwachting, wachtende op onze "gezegende hoop." Deze hoop is geworteld in Jezus' belofte om terug te keren. Maar meer dan alleen zijn terugkeer, is onze hoop geworteld in zijn glorieuze verschijning als onze Heiland. Op die dag zal ons vertrouwen in Jezus als Heer worden bevestigd en onze grootste dromen worden gerealiseerd.

 

Gebed:

Glorieuze en trouwe God, dank u voor het sturen van Jezus de eerste keer om mij te verlossen van mijn zonden. Versterk mij alstublieft als ik wacht op zijn glorieuze terugkeer, zodat ik nu zo zegevierend kan leven als ik met u zal doen in de toekomst. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

6 november 2027 Jakobus 1:12
5 november 2027 Handelingen 15:35
4 november 2027 Deuteronomium 8:18
3 november 2027 Lukas 11:10
2 november 2027 1 Johannes 1:9
1 november 2027 Exodus 20:2-3
31 oktober 2027 2 Thessalonicensen 3:3
 

Home