Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 1 oktober 2027

 

Kolossensen 1:13

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Die ons getrokken heeft uit de macht der duisternis, en overgezet heeft in het Koninkrijk van den Zoon Zijner liefde;" (Col 1:13 STV)

"Hij heeft ons onttrokken aan de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het koninkrijk van zijn geliefde Zoon."

"Hij heeft ons verlost uit de macht der duisternis en overgebracht in het Koninkrijk van de Zoon zijner liefde,"

"Hij heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon,"

"Want God heeft ons bevrijd uit de macht van de duisternis en ons een plaats gegeven in het koninkrijk van Zijn Zoon, Die Hij liefheeft."

 

Overdenking van vandaag:

Mensen van over de hele wereld en van vele verschillende nationaliteiten lezen het vers van vandaag. Terwijl onze nationale en etnische afkomst anders is, zijn we leden van een Koninkrijk. Onze loyaliteit overstijgt ras, cultuur, taal en natie. Waarom? Omdat we gered zijn uit de macht die heerschappij heeft over ras, cultuur, taal en natie. Dat koninkrijk verdeelt ons en maakt ons argwanend tegenover elkaar, wat leidt tot haat en oorlog.  

We hebben een meer glorieus Koninkrijk gekregen! We zijn gemaakt tot een glorieus en kleurrijk ras! Wij zijn Gods kinderen en deel van het Koninkrijk van de Zoon die hij liefheeft.

 

Gebed:

Gebruik ons, Vader, om de barrières af te breken die volkeren opsplitsen op basis van tijdelijke uiterlijkheden. Vorm ons tot een Koninkrijk van karakter, hoop en liefde. Werp alle duisternis uit onze harten. Schijn het licht van uw genade door ons in onze wereld, zodat mensen kunnen zien dat wij een genezing voor de naties zijn. In de naam van de Heer Jezus Christus, de enige ware Redder van alle volken, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

30 september 2027 1 Petrus 1:8-9
29 september 2027 1 Kronieken 16:10
28 september 2027 1 Petrus 3:18
27 september 2027 Zacharia 8:21
26 september 2027 Nehemia 9:6
25 september 2027 2 Petrus 1:21
24 september 2027 Spreuken 26:20
 

Home