Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 2 september 2027

 

Jeremia 33:3

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, en Ik zal u bekend maken grote en vaste dingen, die gij niet weet." (Jer 33:3 STV)

"'Roep mij en ik zal je antwoord geven. Ik, de Heer, de God van IsraŽl, zal je over grootse, ondoorgrondelijke dingen vertellen, waarvan je geen weet hebt. De"

"Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet."

"Roep mij aan, en ik zal je antwoorden, ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn."

"Vraag Mij en Ik zal u enkele geheimen vertellen over wat hier gaat gebeuren."

 

Overdenking van vandaag:

God wil dat wij hem zoeken en hem aanroepen. Hij wil ons antwoorden en ons dingen vertellen die buiten ons menselijk begrip zijn. Hij verlangt ernaar om ons dicht bij hem te trekken, zodat we hem kunnen kennen. Net zoals een bang kind naar een liefdevolle vader in de kamer ernaast roept, zo kunnen wij hem roepen wetende dat onze Vader ons zal beantwoorden, beschermen en troosten. Nog meer dan dat; onze Vader zal ons dingen onthullen die onmogelijk zouden zijn voor ons om te weten zonder zijn genade.

 

Gebed:

Almachtige God en Abba Vader, ik wil u leren kennen en gekend worden door u. Ja, er zijn dingen in mijn hart en in mijn leven waarvan ik wou dat ze niet aanwezig waren. Maar ik ken uw genade, en ik ben ervan overtuigd dat u mijn hart kent en de wens van mijn hart om uw glorie te mogen weerspiegelen, uw genade te delen en uw karakter weer te geven. Dank u voor het geschenk dat ik uw kind mag zijn en dat mijn toekomst verzekerd is. In de naam van Jezus. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

1 september 2027 Psalm 25:4-5
31 augustus 2027 Filemon 1:7
30 augustus 2027 1 TimothŽus 6:17
29 augustus 2027 MatthŽus 6:25
28 augustus 2027 Filippensen 4:12
27 augustus 2027 Markus 10:25
26 augustus 2027 Spreuken 25:13
 

Home