Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 12 mei 2024

 

1 Thessalonicensen 5:12

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"En wij bidden u, broeders, erkent degenen, die onder u arbeiden, en uw voorstanders zijn in den Heere, en u vermanen;" (1Th 5:12 STV)

"Wij vragen u, broeders en zusters, waardering te hebben voor degenen onder u die zich voor u inzetten en u uit naam van de Heer leiding geven en terechtwijzen."

"Wij verzoeken u, broeders, hen, die onder u zich moeite getroosten, die u leiden in de Here en u terechtwijzen, te erkennen,"

"Wij vragen u, broeders en zusters, diegenen onder u te erkennen die zich op gezag van de Heer ervoor inzetten u te leiden en terecht te wijzen."

"Broeders, wij vragen u respect te hebben voor uw leiders die door de Here zijn aangewezen. Zij verrichten veel werk onder u en wijzen u terecht waar dat nodig is."

 

Overdenking van vandaag:

Wat doe je om het leven van jouw geestelijke leiders te zegenen? Bid je dagelijks voor hen? Stuur je hen een aanmoedigingskaartje? Bedank je hun voor hun liefdevolle aandacht? Reageer je op hun berisping en schep je moed uit hun ondersteuning?  

Leiders hoeven niet blindelings gevolgd te worden, maar vaak krijgen ze geen steun voor hun inspanningen. Laten we hun werk een zegen maken en geen last! (HebreeŽn 13:17)

 

Gebed:

Almachtige God, de Grote Leider van IsraŽl, dank u voor onze geestelijke leiders. Zegen hun gezinnen met trouw, hun leven met gezondheid, hun invloed met Goddelijk effect en hun leiderschap met gewillige volgelingen. Lieve God, moge u geprezen worden en verheerlijkt door de eenheid van uw mensen. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 mei 2024 Psalm 5:11
10 mei 2024 Prediker 5:10
9 mei 2024 1 Thessalonicensen 5:9-10
8 mei 2024 Romeinen 5:8
7 mei 2024 1 Petrus 5:7
6 mei 2024 Deuteronomium 5:6-7
5 mei 2024 Romeinen 5:5
 

Home