Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 27 augustus 2027

 

Markus 10:25

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Het is lichter, dat een kemel ga door het oog van een naald, dan dat een rijke in het Koninkrijk Gods inga." (Mr 10:25 STV)

"Het is voor een kameel gemakkelijker door het oog van een naald te kruipen dan voor een rijke het koninkrijk van God binnen te komen.' Geheel"

"Het is gemakkelijker dat een kameel gaat door het oog ener naald, dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat."

"het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om het koninkrijk van God binnen te gaan.'"

"Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te kruipen, dan voor een rijke om in het Koninkrijk van God te komen."

 

Overdenking van vandaag:

Het is zo gemakkelijk om onszelf te zien als gemiddelde mensen die niet rijk zijn. Maar eerlijk gezegd, als wij toegang hebben tot een computer om e-mail te lezen, dan zijn we rijker dan de meesten van de wereld. Laat niet onze "stuff" in de weg komen van ons geloof en mededogen. God wil onze kamelen helpen door het oog van de naald te kruipen. Hij zal dat doen als we beseffen dat wat we hebben een geschenk van hem is, en dat hij bedoelt dat wij het gebruiken om anderen te zegenen en hem te eren.

 

Gebed:

Tedere Vader, het is soms erg moeilijk voor mij om me geen enkele zorgen te maken over geldproblemen. Ik weet dat ik rijkelijk gezegend ben en dus veel voordelen heb. Maar Vader, ik wil niet in handen zijn van de dingen die ik bezit, en ik wil niet afdwalen door te proberen te krijgen wat ik niet heb. Help me alstublieft terwijl ik probeer rijk te worden in vriendelijkheid, vrijgevigheid en dankbaarheid voor dat waarmee u mij zegent. In de naam van Jezus bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

26 augustus 2027 Spreuken 25:13
25 augustus 2027 Johannes 6:68
24 augustus 2027 Johannes 6:66
23 augustus 2027 Markus 9:30-31
22 augustus 2027 Jeremia 31:25
21 augustus 2027 Matthëus 11:28
20 augustus 2027 Matthëus 6:14
 

Home