Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 11 mei 2024

 

Psalm 5:11

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"(5–12) Maar laat verblijd zijn allen, die op U betrouwen, tot in eeuwigheid; laat hen juichen, omdat Gij hen overdekt; en laat in U van vreugde opspringen, die Uw Naam liefhebben." (Ps 5:11 STV)

"Verheugen zullen zich allen die schuilen bij u, aan hun gejuich komt geen einde, omdat u hen beschermt. Wie u beminnen, uw naam in ere houden, zullen u toejuichen."

"Maar verheugen zullen zich allen die bij U schuilen, altoos zullen zij jubelen, daar Gij hen beschermt, en in U zullen juichen wie uw naam liefhebben."

"Er is vreugde bij allen die schuilen bij u, eeuwige jubel omdat u hen beschermt, wie uw naam beminnen juichen u toe!"

"Dan zal ieder die zijn vertrouwen op U stelt, zich verheugen. Zij zullen tot in eeuwigheid van vreugde juichen, omdat U hen beschermt. Dan zal ieder die U liefheeft, overlopen van blijdschap."

 

Overdenking van vandaag:

Onze hoop is in de HEER! Hij is de basis van onze veiligheid en de reden voor onze vreugdevolle liederen! Hij is onze bescherming en hoop! Hij is de reden dat we vreugde hebben!

 

Gebed:

Prijs u, glorierijke God en liefdevolle Vader, voor uw genadevolle vriendelijkheid, uw ontzagwekkende heiligheid, uw rijke vergeving en uw oneindige liefde. Ik vind mijn hoop en bescherming in u. U bent mijn hoop voor de toekomst. In uw naam, en in de naam van uw Zoon Jezus, vind ik vreugde en geef u lof. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

10 mei 2024 Prediker 5:10
9 mei 2024 1 Thessalonicensen 5:9-10
8 mei 2024 Romeinen 5:8
7 mei 2024 1 Petrus 5:7
6 mei 2024 Deuteronomium 5:6-7
5 mei 2024 Romeinen 5:5
4 mei 2024 Micha 5:4
 

Home