Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 11 juli 2027

 

Psalm 126:2

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Toen werd onze mond vervuld met lachen, en onze tong met gejuich; toen zeide men onder de heidenen: De HEERE heeft grote dingen aan dezen gedaan." (Ps 126:2 STV)

"We konden weer lachen, van vreugde juichen; alle volken zeiden: 'De Heer heeft voor hen iets groots verricht.'"

"Toen werd onze mond vervuld met lachen, onze tong met gejuich. Toen zeide men onder de heidenen: De HERE heeft grote dingen bij hen gedaan!"

"een lach vulde onze mond, onze tong brak uit in gejuich. Toen zeiden alle volken: 'De HEER heeft voor hen iets groots verricht.'"

"Dan breken wij uit in gejuich en iedereen lacht van blijdschap. Dan zullen zelfs de ongelovige volken rondom ons zeggen dat de HERE wonderen bij ons doet."

 

Overdenking van vandaag:

Zo velen van ons zijn zo rijkelijk gezegend - als het niet is door de fysieke en financiŽle zegeningen, dan is het zeker door Gods genadevolle geestelijke zegeningen. De Heer heeft grote dingen voor ons gedaan! Laten we hem prijzen met liederen van lof en levens vol met lach en vreugde!

 

Gebed:

Genereus en genadig Vader, dank u voor de vele manieren waarop u mij gezegend hebt. Uw gave van heil door uw Zoon Jezus is zo ongelooflijk en geeft mij hoop en vertrouwen voor de toekomst. Mogen alle fysieke en financiŽle zegeningen die u met mij hebt gedeeld glorie brengen aan u, niet aan mij! In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

10 juli 2027 Jesaja 6:8
9 juli 2027 Jesaja 6:6-7
8 juli 2027 Jesaja 6:5
7 juli 2027 Jesaja 6:2-3
6 juli 2027 Jesaja 6:1
5 juli 2027 EfeziŽrs 3:12
4 juli 2027 Galaten 5:1
 

Home