Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 10 juli 2027

 

Jesaja 6:8

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Daarna hoorde ik de stem des Heeren, dewelke zeide: Wien zal Ik zenden, en wie zal voor Ons henengaan? Toen zeide ik: Zie, [hier] ben ik, zend mij henen." (Jes 6:8 STV)

"Toen hoorde ik de Heer zeggen: 'Wie kan ik sturen? Wie wil namens ons gaan?' Toen antwoordde ik: 'Hier ben ik, stuur mij!'"

"Daarop hoorde ik de stem des Heren, die zeide: Wie zal Ik zenden en wie zal voor Ons gaan? En ik zeide: Hier ben ik, zend mij."

"Daarop hoorde ik de stem van de Heer zeggen: 'Wie zal ik sturen? Wie kan namens ons gaan?' Ik antwoordde: 'Hier ben ik, stuur mij.'"

"Toen hoorde ik de HERE vragen: "Wie zal Ik als boodschapper naar mijn volk sturen? Wie zal voor Ons gaan?" En ik zei: "HERE, stuurt U mij! Ik zal gaan!"

 

Overdenking van vandaag:

Samenkomen op zondag in de kerk is niet het doel van ons leven hier op aarde. Zo belangrijk als aanbidding in de kerk en persoonlijke lof zijn; ze zijn slechts een deel van ons doel.  

We zijn hier om God te verheerlijken met zowel onze woorden en ons leven, met ons hart en onze handen. Met de wereld om ons heen gevangen in Satans vallen, wil God dat we zijn roep tot ons in onze kerk en persoonlijke aanbidding horen en reageren door te zeggen: "Hier ben ik. Gebruik mij!" Dan wil hij dat we de wereld verlossend benaderen, een verschil makend in onze 'openbare verering' van dienen.

 

Gebed:

Liefdevolle God, Rots en Schuilplaats van mijn ziel, dank u voor de ervaringen die u mij gaf in mijn leven. Dank u voor de mogelijkheden die u in mij plaatste terwijl u me in de schoot van mijn moeder vormde. Dank u voor de gaven die uw Geest in mij goot toen ik uw kind werd. Liefdevolle Vader, help mij alstublieft om te weten hoe en waar ik deze geschenken in uw koninkrijk kan gebruiken en diegenen te zegenen in de wereld, zodat ik kan helpen anderen tot u te brengen, zodat ik kan helpen bij de opbouw van het Lichaam van Christus en uw mensen zegenen. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

9 juli 2027 Jesaja 6:6-7
8 juli 2027 Jesaja 6:5
7 juli 2027 Jesaja 6:2-3
6 juli 2027 Jesaja 6:1
5 juli 2027 Efeziėrs 3:12
4 juli 2027 Galaten 5:1
3 juli 2027 Psalm 106:6
 

Home