Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 6 juli 2027

 

Jesaja 6:1

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"In het jaar, toen de koning Uzzia stierf, zo zag ik den Heere, zittende op een hogen en verheven troon, en Zijn zomen vervullende den tempel." (Jes 6:1 STV)

"In het sterfjaar van koning Uzzia zag ik de Heer, hoog op zijn troon gezeten, in vol ornaat. De zoom van zijn mantel vulde de tempel."

"In het sterfjaar van koning Uzzia zag ik de Here zitten op een hoge en verheven troon en zijn zomen vulden de tempel."

"In het sterfjaar van koning Uzzia zag ik de Heer, gezeten op een hoogverheven troon. De zoom van zijn mantel vulde de hele tempel."

"In het jaar dat koning Uzzia stierf, zag ik de Here! Hij zat op een hoge troon en de tempel was gevuld met Zijn glorie."

 

Overdenking van vandaag:

We zien vaak moeilijke tijden, tijden van crisis als slecht omdat de omstandigheden waarmee wij geconfronteerd worden erg hard zijn. Maar moeilijke tijden kunnen ook een gelegenheid zijn om onze harten weer wakker te maken voor de standvastigheid en de grootsheid van God, evenals onze grote behoefte aan hem in ons leven.  

De crisis van Uzzia's dood voor IsraŽl en Jesaja werd de grote kans voor Jesaja om God te zien op een nieuwe manier en geroepen te worden tot een speciaal dienen voor God.  

Hoe kan God jouw crises, ontberingen, beproevingen en problemen gebruiken? Waarom vraag je het hem niet om het te laten zien!

 

Gebed:

Heilige God, ik beken dat ik ontmoedigd raak tijdens duurzame ontberingen. Soms vraag ik me af waar u bent en waarom u mij vergeten bent. Diep in mijn hart, Vader, weet ik dat u er bent. Maar soms God, is het moeilijk om mijn geloof fel brandend te houden als ik niet uw stem hoor of u zie van aangezicht tot aangezicht. Versterk alstublieft mijn hart met uw Heilige Geest en help mij u te 'zien' op een nieuwe manier, zodat ik mijzelf zal openen voor u en meer perfect ben afgestemd om u te dienen. In Jezus' naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

5 juli 2027 EfeziŽrs 3:12
4 juli 2027 Galaten 5:1
3 juli 2027 Psalm 106:6
2 juli 2027 EzechiŽl 36:23
1 juli 2027 Jeremia 22:29
30 juni 2027 Micha 5:4-5
29 juni 2027 Jeremia 10:24
 

Home