Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 2 juli 2027

 

EzechiŽl 36:23

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want Ik zal Mijn groten Naam heiligen, die onder de heidenen ontheiligd is, dien gij in het midden van hen ontheiligd hebt; en de heidenen zullen weten, dat Ik de HEERE ben, spreekt de Heere HEERE, als Ik aan u voor hun ogen zal geheiligd zijn." (Eze 36:23 STV)

"Omdat jullie een smet op mijn naam geworpen hebben bij andere volken, zal ik hun laten zien dat ik een machtige en heilige God ben. Dan zullen zij erkennen dat ik de Heer ben. Jullie gebruik ik om de volken te tonen dat ik de heilige God ben."

"Ik zal mijn grote naam die onder de volken ontheiligd is, die gij te midden van hen ontheiligd hebt, heiligen; en de volken zullen weten, dat Ik de HERE ben, luidt het woord van de Here HERE, wanneer Ik Mij voor hun ogen aan u de Heilige zal betonen."

"Ik zal mijn grote naam, die door jullie bij die volken is ontwijd, weer aanzien verschaffen. Die volken zullen beseffen dat ik de HEER benĖspreekt God, de HEER. Ik zal ze laten zien dat ik heilig ben;"

"Ik zal mijn grote naam, die u hebt ontheiligd, eer aandoen en de volken van de aarde zullen daardoor weten dat Ik de HERE ben. Ik zal in hun ogen worden geŽerd door u te bevrijden uit de ballingschap."

 

Overdenking van vandaag:

Ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als alle mensen van God uit elk volk zich zouden vernederen in berouw en God zouden vragen om zijn heiligheid aan de volken te tonen?

 

Gebed:

Almachtig en heilig God, ik heb erg veel spijt van mijn zonden die uw aanwezigheid hebben vervaagd door mij bij mijn vrienden. Ik heb spijt van de zonden van mijn volk en hoe wij ons afgekeerd hebben van uw weg. Vergeef ons alstublieft en plaats u op een krachtige manier om uzelf te tonen in onze dagen, in uw gehele heiligheid. In de naam van Jezus Christus, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

1 juli 2027 Jeremia 22:29
30 juni 2027 Micha 5:4-5
29 juni 2027 Jeremia 10:24
28 juni 2027 Psalm 106:2
27 juni 2027 Johannes 1:41-42
26 juni 2027 1 Petrus 5:4
25 juni 2027 Zacharia 11:17
 

Home