Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 25 juni 2027

 

Zacharia 11:17

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Wee den nietigen herder, den verlater der kudde! Het zwaard zal over zijn arm zijn, en over zijn rechteroog; zijn arm zal ten enenmale verdorren, en zijn rechteroog zal ten enenmale donker worden." (Zac 11:17 STV)

"Vervloekt is die nietswaardige herder, want hij heeft zijn schapen in de steek gelaten. Het zwaard zal hem zo verwonden dat zijn arm verlamd raakt en hij blind wordt aan zijn rechteroog.'"

"Wee de nietswaardige herder, die de schapen verlaat: het zwaard over zijn arm en zijn rechteroog! Verdorren zal zijn arm, verduisterd worden zijn rechteroog."

"Wee de nietsnut van een herder die de kudde in de steek laat! Moge het zwaard zijn rechterarm treffen en zijn rechteroog uitsteken. Moge zijn arm verschrompelen en het licht in zijn oog doven."

"Wee die waardeloze herder, die zijn schapen in de steek laat. Gods zwaard zal zijn rechterarm afhouwen en zijn rechteroog doorboren. Zijn arm zal onbruikbaar worden en zijn rechteroog blind."

 

Overdenking van vandaag:

Leiderschap in de kerk is zo'n geweldige en ontnuchterende verantwoordelijkheid en moet worden uitgevoerd met eerbiedige nederigheid. Degenen die status of voorrecht zoeken door kerkelijke leiders te worden moeten weten dat de Hoofd-Herder, wanneer hij komt in zijn glorie, hard zal handelen met iedereen die misbruik heeft gemaakt van Gods volk of dit ongelooflijk belangrijk vertrouwen heeft misbruikt, terwijl hij degenen royaal zal belonen die trouw zijn.

 

Gebed:

Liefdevolle herder, zegen alstublieft uw kerk met gekwalificeerde herders die u liefhebben en gepassioneerd zorgen voor uw schapen en geef alstublieft deze trouwe leiders een gevoel van uw nabijheid en uw vreugde als ze getrouw hun verantwoordelijkheden vervullen voor u en uw schapen. In de naam van Jezus, uw Lam dat werd gedood voor onze zonden, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

24 juni 2027 Psalm 105:4
23 juni 2027 Lukas 4:43
22 juni 2027 Spreuken 10:2
21 juni 2027 Psalm 34:11
20 juni 2027 2 Thessalonicensen 1:12
19 juni 2027 Johannes 3:5
18 juni 2027 Jeremia 10:23
 

Home