Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 12 juni 2027

 

HebrŽen 3:13

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Maar vermaant elkander te allen dage, zolang als het heden genaamd wordt, opdat niet iemand uit u verhard worde door de verleiding der zonde." (Heb 3:13 STV)

"Nee, moedig elkaar elke dag aan, zolang dat 'vandaag' nog klinkt; niemand van u mag zich door de zonde laten verblinden en koppig worden."

"maar vermaant elkander dagelijks, zolang men nog van een heden kan spreken, opdat niemand van u zich verharde door de misleiding der zonde;"

"maar wijs elkaar terecht, elke dag dat dit 'vandaag' nog geldt, opdat niemand van u halsstarrig wordt omdat hij door zonde verleid werd."

"U moet hier elke dag met elkaar over spreken, nu er nog de tijd voor is; want niemand van u mag zich door de betovering van de zonde laten verharden, zodat hij niet meer naar God luistert."

 

Overdenking van vandaag:

Hoe serieus zijn we over zonde? De bijbel herinnert ons eraan hoe serieus het voor God is. De macht van de zonde om ons te verleiden, in de val te lokken en uiteindelijk ons te verzwelgen in haar macht, kan worden gecompenseerd door liefdevolle christelijke vrienden die elkaar dagelijks aanmoedigen.

 

Gebed:

Vader, ik weet dat de macht van zonde bedrieglijk is. Help me degenen te zien die mijn aanmoediging vandaag nodig hebben, zodat we elkaar kunnen helpen te ontsnappen aan de vallen van zonde. In de naam van Jezus, die alle beproevingen van Satan doorstond, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 juni 2027 Numeri 27:16-17
10 juni 2027 Johannes 10:11
9 juni 2027 Kolossensen 1:9
8 juni 2027 Spreuken 12:13
7 juni 2027 Psalm 78:72
6 juni 2027 Psalm 28:9
5 juni 2027 2 Thessalonicensen 1:11
 

Home