Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 11 juni 2027

 

Numeri 27:16-17

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Dat de HEERE, de God der geesten van alle vlees, een man stelle over deze vergadering. Die voor hun aangezicht uitga, en die voor hun aangezicht inga, en die hen uitleide, en die hen inleide; opdat de vergadering des HEEREN niet zij als schapen, die geen herder hebben." (Nu 27:16-17 STV)

"Mozes zei: 'Heer, u bent de God van al wat leeft. Stel iemand aan die dit volk kan leiden, die het kan aanvoeren in de oorlog. Dan zal uw volk niet ronddwalen als schapen zonder herder.'

"De HERE, de God der geesten van alle levende schepselen, stelle over de vergadering een man, die voor hun aangezicht uitgaat en die voor hun aangezicht ingaat, en die hen doet uittrekken en hen weer terugbrengt, opdat de vergadering des HEREN niet zij als schapen die geen herder hebben."

"'Moge de HEER, de God die aan al wat leeft de levensadem schenkt, dan iemand over het volk aanstellen die het kan leiden en de troepen kan aanvoeren, zodat het volk van de HEER niet wordt als een kudde schapen zonder herder.'"

"Och HERE, God van de geesten van alle mensen, stelt U alstublieft een nieuwe leider aan over het volk. Een man die hen in alle opzichten kan leiden, zodat Uw volk niet achterblijft als schapen zonder herder."

 

Overdenking van vandaag:

Wauw! Verkiezing van nieuw leiderschap voor een stad, provincie of land, of ouderlingen of diakenen die geselecteerd worden voor de kerk, welk een groter gebed zou er kunnen zijn?

 

Gebed:

O Vader, vergeef ons alstublieft voor het kiezen van leiders om de verkeerde redenen en met de verkeerde aard. Laat alstublieft leiders naar voren komen op elk niveau van gemeenschap die integriteit van karakter hebben en een grote bezorgdheid voor de mensen. In de naam van de Heiland, Jezus. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

10 juni 2027 Johannes 10:11
9 juni 2027 Kolossensen 1:9
8 juni 2027 Spreuken 12:13
7 juni 2027 Psalm 78:72
6 juni 2027 Psalm 28:9
5 juni 2027 2 Thessalonicensen 1:11
4 juni 2027 Romeinen 10:14
 

Home