Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 5 juni 2027

 

2 Thessalonicensen 1:11

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Waarom wij ook altijd bidden voor u, dat onze God u waardig achte der roeping, en vervulle al het welbehagen [Zijner] goedigheid, en het werk des geloofs met kracht." (2Th 1:11 STV)

"Met het oog hierop bidden we voortdurend, dat onze God u waardig keurt voor het leven waartoe hij u roept. Moge hij door zijn macht ervoor zorgen dat u al uw goede voornemens kunt uitvoeren en dat alles wat u op grond van uw geloof doet, tot volle ontplooiing komt."

"Hiertoe bidden wij ook te allen tijde voor u, dat onze God u de roeping waardig achte en met kracht alle welgevallen in het goede en het werk des geloofs volmake,"

"Daarom bidden wij altijd dat onze God u deze roeping in ere doet houden, dat hij u door zijn kracht de vaste wil geeft het goede te doen en u door uw geloof al het mogelijke tot stand laat brengen."

"Daarom blijven wij voor u bidden dat u het waard zult zijn dat God u geroepen heeft. Wij bidden dat Hij Zijn kracht gebruikt om al uw goede voornemens uit te voeren en om alles wat u in geloof onderneemt, tot een goed einde te brengen."

 

Overdenking van vandaag:

Paulus bidt tot God om actief te zijn in het leven van deze nieuwe christenen - om het goede dat ze van plan zijn te doen te maximaliseren en elke goede daad te zegenen die ze doen vanuit hun toewijding aan hun geloof. Voor welke nieuwe christen is het nodig dat jij hiervoor bidt?

 

Gebed:

Sterke en machtige Vader, zegen alstublieft verschillende nieuwe christenen die vandaag in mijn hart zijn. Help hen uw aanwezigheid te herkennen in hun leven. Vergroot alstublieft het goede in elke poging die ze doen en elk plan dat zij hebben om u te eren en uw mensen te zegenen. Bescherm hen tegen het kwaad. In Jezus' naam vraag ik deze zegen. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

4 juni 2027 Romeinen 10:14
3 juni 2027 Prediker 7:12
2 juni 2027 1 Petrus 1:13
1 juni 2027 1 Thessalonicensen 1:3
31 mei 2027 HebrŽen 13:7
30 mei 2027 Psalm 107:31
29 mei 2027 Exodus 28:29
 

Home